luni , 26 octombrie 2020

Arhivă etichete: Nelson Mandela

Abonare RSS

„Madiba nu mai este cu noi, dar călătoria sa continuă”

O mulțime de personalități din showbiz și din politică și-au exprimat tristețea privind moartea fostului președinte sud-african Nelson Mandela, care s-a stins din viață, joi, la vârsta de 95 de ani. Oprah Winfrey, Samuel L. Jackson, Morgan Freeman, Charlize Theron, Bono, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii sau Bill Clinton au transmis, pe platformele de socializare, gândurile lor bune ... Citeşte mai departe »

„Te vom iubi mereu, Madiba”. A murit Nelson Mandela

Fostul preşedinte sud-african Nelson Mandela a murit, la vârsta de 95 de ani, a anunțat președintele Jacob Zuma. Nelson Mandela, care a luptat împotriva apartheidului, s-a stins în locuința sa din Johannesburg, a declarat președintele Africii de Sud, Jacob Zuma, citat de televiziunea națională. „Fostul preşedinte Nelson Mandela ne-a părăsit. Acum se odihneşte în pace. Naţiunea l-a pierdut pe unul ... Citeşte mai departe »

Nelson Mandela, din nou la spital. Suferă de o infecție pulmonară

Fostul preşedinte sud-african Nelson Mandela, în vârstă de 94 de ani,  a fost internat din nou, sâmbătă, din cauza unei infecții pulmonare. El se află într-o stare „îngrijorătoare, dar stabilă”, a anunţat preşedinţia. „Madiba”, cum îl numesc cu afecţiune sud-africanii, va împlini vârsta de 95 de ani în iulie. Spitalizat în primăvară, el a apărut slăbit în ultimele imagini, la ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus