duminică , 17 octombrie 2021

Arhivă etichete: nevazatori

Abonare RSS

Expoziţia de fotografie „Frumuseţea este şi în ochii care nu văd” rămâne deschisă încă două săptămâni

Sala de Expoziţii F64 a fost recent gazda vernisajului expoziţiei cu vânzare intitulată  „Frumuseţea este şi în ochii care nu văd”. Fotografiile prezentate, realizate pro bono de către fotograful Daniel Vrăbioiu, portretizează reacţiile a cinci fete nevăzătoare care miros flori şi fac parte din campania „Frumuseţea este şi în ochii care nu văd”. Această campanie pune accent pe importanţa problemelor ... Citeşte mai departe »

Crina Cocoș: „Mi-aş dori să pot aprecia cu vederea, prin ochii mei”

Foto: Daniel Vrăbioiu Crina Cocoș are 30 ani şi iubeşte viaţa cum puţini dintre noi ştim să o facem. Plină de optimism şi de energie, e fericită dacă reuşeşte să trăiască fiecare zi ca şi când ar fi ultima, înconjurată de familie şi de prieteni, sfidându-şi condiţia, acea de nevăzătoare. Originară din Constanţa, Crina s-a născut prematur, iar acest lucru ... Citeşte mai departe »

Andreea Nicoleta Leca: „Aș fi cea mai fericită dacă aş putea vedea măcar pentru o zi”

Foto: Daniel Vrăbioiu Andreea Nicoleta Leca, 12 ani, s-a născut în judeţul Argeş şi este elevă în clasa a VII-a la Şcoala specială gimnazială, pentru deficienţi de vedere din Bucureşti. De cinci ani de zile locuiește în Bucureşti, departe de familia sa. Deşi îi este greu, Andreea îşi alină dorul de casă prin studiu, fiind pasionată de matematică. Cel mai ... Citeşte mai departe »

Petra Pintelei, nevăzătoare: „Mă simt frumoasă atunci când fac lucuri bune”

Petra Iuliana Pintelei este genul de femeie tânără care simte că poate să facă orice îşi doreşte. Dacă se străduieşte pentru asta. Studentă la Universitatea Europei de Sud-Est Lumina şi intern PR la o agenţie de publicitate din Bucureşti, Petra este o vorbitoare excelentă de limba engleză şi spaniolă, iar în prezent studiază finlandeza, portugheza şi rusa. Mai mult, are ... Citeşte mai departe »

Roxana Radu, nevăzătoare: Visez să fiu înconjurată de persoane care să mă accepte aşa cum sunt

Până la vârsta de 17 ani, Roxana a fost o fată obişnuită, preocupată de şcoală şi animată de o dorinţă arzătoare de a studia actoria şi dansul. Destinul, însă, a avut alte planuri cu Roxana, un vaccin antigripal având să-i schimbe traseul vieţii pentru totdeauna. În doar două săptămâni de la administrarea vaccinului, adolescenta din Piteşti şi unicul copil al ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus