joi , 7 iulie 2022

Arhivă etichete: Norvegia

Abonare RSS

„În numele copilului”: povestea familiei Bodnariu, în exclusivitate la TVR

Vineri, 29 ianuarie, de la ora 21.00, TVR 1 difuzează un reportaj realizat de Irina Păcurariu, filmat în Norvegia. Materialul este produs de TVR Internaţional şi se difuzează aici joi, de la ora 22.00. „S-au stabilit la o margine de fiord unde lumea stă atârnată dincolo de oricare timp. Voia să nu-l ştie nimeni şi acum îl ştiu toţi. E ... Citeşte mai departe »

Cum arată cea mai mare saună din lume, deschisă în Norvegia

Cea mai mare saună din lume, care poate găzdui simultan 150 de persoane, s-a deschis vara aceasta pe o plajă izolată de pe insula norvegiană Sandhornøya. Agora, care e parte dintr-un proiect artistic nomad, promite să ofere „o priveliște panoramică extraordinară asupra Mării Arctice și asupra peisajului muntos al insulei”. Fotografiile confirmă. Sauna Agora a fost inaugurată de curând ca ... Citeşte mai departe »

Carte poștală din Norvegia

Foto: tumblr.com Fotografie realizată de Paulius Bruzdeilynas, în orașul Bergen din Norvegia. Bergen este un oraș situat pe coasta vestică a Norvegiei, în peninsula Bergenshalvøyen. Cu peste 276.000 de locuitori, este al doilea cel mai populat oraș al țării, după Oslo. Citeşte mai departe »

Suedia, cea mai bună țară în care să îmbătrânești

Suedia este țara cea mai bună în care să îmbătrânești, arată un studiu recent, realizat de specialiști ai Națiunilor Unite. De partea cealaltă, oamenii care se apropie de ultima etapă a vieții în Afganistan se confruntă cu cel mai rău stil de viață. Raportul mai arată că populația lumii îmbătrânește atât de rapid, încât cele mai multe țări nu sunt ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus