marți , 27 iulie 2021

Arhivă etichete: Nuami Dinescu

Abonare RSS

„Se zice că…” Nuami Dinescu revine la emisiunea de pe TVR 2

Nuami Dinescu revine, de azi, la emisiunea „Se zice că…”, de la TVR 2, unde a mai fost gazdă în trecut. Actrița, cu o experiență vastă în televiziune, va prezenta producția de după-amiază alături de Ioana Voicu și Florina Constantinescu, de luni până joi, de la ora 14.10. „Ne place mult de tot să ne întâlnim și să râdem, ne ... Citeşte mai departe »

Nuami Dinescu: despre oameni, într-o zi ploioasă

foto Am venit pe jos, prin ploaie, până a început să toarne de nu mai vedeam la doi paşi şi trotuarul devenise, practic, un şir de băltoace mici. La piaţa Dorobanţi, hai să mă urc într-o maşină, că îmi udase şi haine şi rucsac şi telefon (nu, nu am umbrelă, am avut trei, două le-am uitat nu ştiu unde, una ... Citeşte mai departe »

Trei destinaţii cool pentru o zi de weekend, în Bucureşti

foto Sâmbăta şi duminica poţi alege să nu te mişti de pe canapea, e foarte ok şi această alegere, dar dacă preferi să te relaxezi activ, am câteva propuneri – mai precis, trei – pentru tine, care să-ţi umple o zi liberă de dimineaţă şi până seara târziu. Locuri cool, şi la propriu, şi la figurat, adică locuri în care ... Citeşte mai departe »

Nuami Dinescu, gazda emisiunii „Dreptul la fericire”, la Happy Channel

foto Nuami Dinescu s-a întors în televiziune, de data asta la Happy Channel, cu un proiect pe care și l-a dorit mult, o emisiune departe de zona tabloidă, despre și pentru oameni obișnuiți. În fiecare zi de luni până joi, de la ora 20.00, cunoscuta actriță moderează emisiunea „Dreptul la fericire”. „Îndrăznesc să spun că e prima dată când îmi ... Citeşte mai departe »

Inspirație: lista noastră de cadouri pentru Valentine’s Day

foto Rămâne una dintre cele mai controversate sărbători, reacțiile pe care le stârnește împărțindu-se în trei: unii par s-o ignore, alții o detestă, iar restul o marchează în felul lor, de regulă printr-o cină în doi, presărată cu daruri. Apropo de daruri – dacă faceți parte din gașca celor care aniversează Valentine’s Day și nu vreți să vă asaltați partenerii ... Citeşte mai departe »

Fragmentarium: „Eu nu sunt Tanța”, de Nuami Dinescu

foto Actriţa Nuami Dinescu scrie aşa cum gândeşte şi gândeşte aşa cum scrie: cu infinită candoare, cu o sinceritate bulversantă, cu exuberanţă, cu rostogol de cuvinte care prind viaţă şi te atrag în iureşul unor mărturisiri curajoase, autentice. Îţi vine mereu să scoţi citate din Nuami, să le subliniezi cu markerul, să le pui antet de blog, să le agăţi ... Citeşte mai departe »

Nuami Dinescu: trei cărți de citit

~ Nuami Dinescu și trei cărți pe care le iubește ~ Mi-a plăcut să citesc de când mă ştiu; în ciuda aparenţelor, am fost mereu un copil timid şi interiorizat (nici acum nu sunt o fereastră larg deschisă, dar am făcut o şcoală de actorie şi mă salvez!), şi cărţile mi-au fost dintru început prieteni buni, care m-au crescut. Cu ... Citeşte mai departe »

La TVR 1, „Se zice că…” începe o nouă emisiune

Patru femei, fiecare cu experienţa personală de viaţă, vorbesc despre modă, stil, frumuseţe şi dezbat teme de actualitate mondenă şi socială, într-o manieră relaxată. De luni până miercuri, de la ora 17.45, începând din 6 octombrie. „Se zice că bârfa este doar un exerciţiu al limbii. Dar la noi se face conversaţie, care este un exerciţiu al minţii. Se zice ... Citeşte mai departe »

Nuami Dinescu: „Eu sunt o anti-vedetă”

Este unul dintre cei mai vii oameni pe care-i cunosc. E sinceră, e plină de viață și are un suflet bun ca pita caldă. Este, într-adevăr, așa cum se descrie, o „anti-vedetă”, căci n-am văzut-o niciodată exersând balansul între ipocrizie și grandoare. Nuami Dinescu, într-un dialog inedit cu LaRevista.ro. Care sunt primele lucruri pe care le faci dimineaţa?  După ce ... Citeşte mai departe »

Învingem Autismul! Cartea lui Nuami Dinescu, la un preţ special în luna iunie

În Luna Copiilor, cartea actriţei Nuami Dinescu – Eu nu sunt Tanţa – poate fi cumpărată la un preţ special, de numai 25 de lei. Editura Cartea de suflet îşi propune, astfel, să ajute copiii bolnavi de autism, 10 lei din suma plătită pentru fiecare volum fiind donaţi Asociaţiei Învingem Autismul. „Pe tot parcursul lunii iunie, editura Cartea de suflet ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus