luni , 2 august 2021

Arhivă etichete: nunta

Abonare RSS

Christian Slater și iubita lui s-au căsătorit spontan

Christian Slater și iubita sa, Brittany Lopez, s-au căsătorit într-o ceremonie pe care nu o programaseră, în statul Florida. Actorul american și partenera sa de viață au spus „da”, luni, la Tribunalul din Coral Gables, Florida. Ei erau logodiți din această vară și plănuiau să organizeze nunta la finalul acestui an. Slater și Lopez au mers, luni, la Coral Gables ... Citeşte mai departe »

Ceremonie budistă: Tina Turner se căsătorește, la 73 de ani

Tina Turner plănuiește să se căsătorească cu iubitul ei, Erwin Bach, la sfârșitul săptămânii viitoare, în cadrul unei ceremonii budiste, care va avea loc în Elveția. Cântăreața, în vârstă de 73 de ani, își dorește ca evenimentul să aibă loc chiar la reședința sa de pe malul lacului Zurich. Tina Turner se va căsători cu Erwin Bach pe 21 iulie, ... Citeşte mai departe »

Halle Berry și Olivier Martinez se căsătoresc în week-end

Halle Berry și Olivier Martinez se căsătoresc în acest week-end, anunță revista People, citând o sursă din preajma celor doi actori. Purtătorul de cuvânt al starurilor nu a confirmat, deocamdată, această informație. Halle și Oliver s-au logodit în 2011, iar în prezent, actrița este însărcinată cu primul copil al cuplului. Recent, Olivier Martinez a dezvăluit că el și iubita lui ... Citeşte mai departe »

Lucian Bute și iubita lui s-au căsătorit

Boxerul Lucian Bute s-a căsătorit, sâmbătă, la Bușteni, cu iubita sa, Elena Aprozeanu, alături de care trăiește de opt ani. Nunta a avut loc la Castelul Cantacuzino din Buşteni, naşul fiind chiar primarul municipiului, Emanoil Savin, care a şi oficiat cununia civilă. La petrecere au participat în jur de 70 de persoane – familiile mirilor și prietenii cei mai dragi ... Citeşte mai departe »

Christina Applegate s-a căsătorit într-o rochie semnată de Maria Lucia Hohan

Actriţa Christina Applegate s-a căsătorit, sâmbătă, cu muzicianul Martyn LeNoble, și a purtat la nuntă o ţinută creată de designerul român Maria Lucia Hohan. Evenimentul, extrem de discret, a avut loc la reședința din Los Angeles a cuplulu, informează revista People.  Actriţa a purtat o ţinută a designerului Maria Lucia Hohan, iar verighetele sunt marca Neil Lane. Acesta este al ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus