joi , 7 iulie 2022

Arhivă etichete: Oana Cuzino

Abonare RSS

Oana Cuzino: „Curățarea pielii este în sine un act de frumusețe”

Foto: www.tvmania.ro (P) Oana Cuzino, gazda emisiunii „Ce se întâmplă, doctore?” de la ProTV, o persoană publică admirată la fiecare apariție, vorbește despre importanța unui ritual simplu de frumusețe, curățarea pielii. „De cele mai multe ori lucrurile simple sunt cele care fac diferența, inclusiv atunci când vine vorba de îngrijire. Curățarea pielii, deși de cele mai multe ori nu primește o ... Citeşte mai departe »

Oana Cuzino: coafuri frumoase și ușor de realizat – VIDEO

Orice femeie are dreptul la frumusețe și fericire, pe care le poate descoperi printr-un ritual de îngrijire zilnică a pielii și a părului. Chiar dacă ai un păr uscat sau deteriorat, Dove îţi îngrijește părul şi îi dă rezistența necesară pentru a face față tuturor provocărilor și ideilor creative la care îl vei supune! Iată o sursă de inspirație din ... Citeşte mai departe »

Oana Cuzino: „Cea mai bună perioadă ca să te preocupi de sănătate este atunci când o ai!”

Oana Cuzino, una dintre cele mai apreciate personalități din domeniul medical, face un bilanț al regulilor pentru o viață sănătoasă, subliniind că ne stă în putere să prevenim bolile prin felul în care alegem să trăim. “Cea mai bună perioadă ca să te preocupi de sănătate este atunci când o ai! Limitează consumul de carbohidraţi, de gluten în special, consumă ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus