miercuri , 22 ianuarie 2020

Arhivă etichete: Oana Pellea

Abonare RSS

Stere Gulea face „Moromeții 2”. Cine va juca în film, alături de Horațiu Mălăele

Una dintre cele mai iubite și cunoscute ecranizări din istoria cinematografiei românești, „Moromeții”, va avea parte de o continuare, la 30 de ani de la lansarea filmului regizat de Stere Gulea. Personajele lui Marin Preda se întorc pe marele ecran sub regia aceluiași cineast și surprinse de camera directorului de imagine Vivi Drăgan Vasile. Filmările la „Moromeții 2” vor începe ... Citeşte mai departe »

C’ART FEST: opt zile de cultură, la Cristian

Un festival cultural cu patru secțiuni doldora de evenimente, opt zile pline, zeci de artiști români și internaționali, locații inedite și mult suflet. Asta s-ar putea spune despre cea de-a patra ediție a C’ART FEST, festivalul care se întâmplă și crește în fiecare an la Cristian, în apropiere de Brașov. Dacă nu v-ați făcut încă programul de vacanță, și chiar ... Citeşte mai departe »

Sanda Manu, despre examenul său la Teatru: „Trebuia să cad, eram foarte proastă”

O femeie demnã, severã, acidã, dar mai ales corectã. Aşa o descriu toţi cei din jur pe Sanda Manu, cea care a avut pe mână destinele a zeci de actori. Duminică, de la 17.30, la emisiunea „Bonton” de la Digi24, facem cunoştinţă cu unul dintre marii profesori pe care i-a avut şcoala românească de Teatru: Sanda Manu, cea care i-a ... Citeşte mai departe »

Spectacolul „N(aum)”, cu Oana Pellea și Cristina Casian, se joacă la Teatrul Metropolis

Oana Pellea și Cristina Casian vă așteaptă, pe 1 mai 2015, de la ora 19.00, la spectacolul „N(aum)”, la Teatrul Metropolis din București. Realizat în urma atelierelor de creație teatrală conduse de Oana Pellea, spectacolul este un drum inițiatic spre universul plin de candoare al lui Gellu Naum. În prezent, spectacolul este invitat în cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu ... Citeşte mai departe »

Fragmentarium: „Jurnal”, de Oana Pellea

După ce am parcurs cam un sfert din „Jurnalul” Oanei Pellea, mi-am spus că nu înțeleg nici de ce a fost atât de promovat, nici de ce continuă oamenii să preia și azi citate din volum cu titlu de revelații schimbătoare de vieți. Cred că așteptam să mă zguduie, să-mi taie respirația cu ceva.  Dar și cu cărțile e nevoie ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus