joi , 22 octombrie 2020

Arhivă etichete: Olga Delia Mateescu

Abonare RSS

Olga Delia Mateescu: „Am avut norocul să fiu și să fac ce-mi place”

Foto: teatrulmasca.wordpress.com, din piesa „Acul cumetrei Gurton” Într-un interviu pe care ni l-a acordat recent, actrița și scriitoarea OLGA DELIA MATEESCU vorbește despre cele două pasiuni pe care a reușit să și le urmeze în viață, despre cartea sa recent lansată – „Memoriile unui om prost” – și ne spune ce și-ar dori cel mai mult de la 2014. Olga ... Citeşte mai departe »

Olga Delia Mateescu lansează „Memoriile unui om prost”

Actrița și scriitoarea Olga Delia Mateescu se pregătește să lanseze un nou volum, de data aceasta de nuvele, intitulat „Memoriile unui om prost”. Evenimentul are loc astăzi, de la ora 15.00, la Librăria Eminescu. „Prezentul volum cuprinde nuvele constituite într-un fel de proiect de cercetare, însă cu mijloace artistice, a fațetelor unui fenomen predominant: prostia. Lipsa sentimentului de importanță (Basarab…), ... Citeşte mai departe »

Olga Delia Mateescu: Cele mai importante cinci momente din cariera mea

Am invitat-o pe Olga Delia Mateescu să încerce să identifice doar cinci dintre momentele-cheie din viața sa profesională. Vă imaginați ce demers complicat, la o carieră atât de lungă și de frumoasă ? Și, totuși, iată… Olga Delia Mateescu: Primul moment important din carieră nu mi-l pot aminti, dar e cert primul: ziua în care m-am născut, 6 noiembie. Al ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus