joi , 7 iulie 2022

Arhivă etichete: operatie cancer

Abonare RSS

Bolnavă de cancer, Anastacia a suferit o dublă mastectomie

Anastacia a suferit o dublă mastectomie, după ce a fost diagnosticată cu cancer pentru a doua oară, a dezvăluit chiar cântăreața, marți. Artista, care și-a anulat un turneu în luna februarie, spune că acum se află „în ultimele stadii de recuperare”. Anastacia declară că se simte „pregătită să înceapă un nou capitol” în viața ei, după ce a fost supusă ... Citeşte mai departe »

Primele fotografii cu Dustin Hoffman, după operația de cancer

Arată bine și se bucură de soarele Californiei, alături de soția sa: Dustin Hoffman a fost fotografiat, marți, pentru prima oară după operația pe care a suferit-o recent, pentru îndepărtarea unui cancer. Actorul, în vârstă de 76 de ani, a fost surprins în Brentwood, California, plimbându-se împreună cu soția sa, Lisa, aceasta fiind prima sa apariție publică după intervenția chirurgicală ... Citeşte mai departe »

Dustin Hoffman, operat de cancer. Actorul urmează un tratament anti-recidivă

Actorul Dustin Hoffman a fost operat pentru eliminarea unor tumori canceroase, a declarat purtătorul său de cuvânt, fără a oferi detalii în privința maladiei sau a momentului în care starul a fost diagnosticat. Reprezentanta lui Hoffman, Jodi Gottlieb, a confirmat pentru revista People că actorul a suferit o intervenție chirurgicală, iar acum urmează un tratament care previne recidiva bolii. Gottlieb ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus