vineri , 3 februarie 2023

Arhivă etichete: Oscar 2016

Abonare RSS

Filmul „Toni Erdmann” și regizoarea Maren Ade, în curând în România

foto Maren Ade, regizoarea germană care a făcut senzație la Cannes cu o comedie filmată la București, Toni Erdmann, se va întâlni cu publicul, pentru prima dată, la Les Films de Cannes à Bucarest (14 – 23 octombrie). Filmul va fi proiectat în premieră în România pe 14 octombrie, în deschiderea festivalului, care va avea loc anul acesta la CinemaPRO, ... Citeşte mai departe »

Dialoguri vestimentare înainte de OSCAR

foto Hainele vorbesc despre tine, spune un proverb urban. Aşa e, hainele vorbesc, ba chiar țipă din toate încheieturile şi dau din casă multe chestii. De exemplu, iată ce au discutat unii exact înainte de a ieşi pe uşă pentru a se îndrepta către cea de-a 88-a ediţie a premiilor Oscar: Pharell cu nevastă-sa – Beib, hai. – Stai aşa, ... Citeşte mai departe »

Leonardo DiCaprio a primit Oscarul pentru Cel mai bun actor. Lista completă a câștigătorilor

foto Leonardo DiCaprio a primit premiul Oscar pentru Cel mai bun actor, pentru rolul său din „The Revenant”, filmul lui Alejandro González Iñárritu. Acesta este primul Oscar pentru starul american, care a fost nominalizat până acum la râvnita distincție de șase ori. Totodată, Iñárritu a fost recompensat cu o statuetă pentru Cel mai bun regizor, la cea de-a 88-a ediție a ... Citeşte mai departe »

Trei filme nebăgate în seamă la OSCAR 2016, dar bune de tot

Kate Winslet în „The Dressmaker” Nu mă omor după niciun film dintre cele care-şi aşteaptă anul ăsta rândul la statueta sclipitoare. Am vibrat doar la „Room”, dar până şi-acela e un fel de Hallmark movie pe lângă „La Vita è Bella”, multioscarizatul din 2007, pe o temă similară. Eu aş fi pus şi „Concussion” pe lista nominalizatelor şi aş fi ... Citeşte mai departe »

Ce spune DiCaprio despre șansa de a câștiga un Oscar anul acesta

foto E unul dintre cele mai discutate subiecte din showbiz, în această perioadă: va câștiga Leonardo DiCaprio sau nu un Oscar pentru rolul său din „The Revenant”? În timp ce toată lumea își dă cu părerea dacă actorul merită sau nu statueta Academiei Americane de Film și-n timp ce pe Internet circulă montaje video cu glume pe aceeași temă, DiCaprio ... Citeşte mai departe »

Filme fără recenzie, dar la care insist să vă duceţi!

foto Mi-am dat seama că pentru filmele care îmi plac cel mai mult şi mă ating cel mai tare acolo undeva sub coaste, unde se spune că are casă sufletul, nu simt nevoia să scriu recenzii. Nu simt nevoia să fac mişto ( iar o recenzie fără un pic de sarcasm pare că n-are haz) sau să iau la puricat ... Citeşte mai departe »

„Aferim!” vrea la Oscar!

Lungmetrajul „Aferim!”, în regia lui Radu Jude, este propunerea României la Premiile Oscar, la categoria „cel mai bun film străin”. Pelicula a fost nominalizată la Premiile Academiei Europene de Film la categoria „Cel mai bun scenariu european”. Anunțul a fost făcut la sfârșitul săptămânii trecute în cadrul Festivalului Filmului European de la Sevilla. Compania este una selectă, întrucât la categoria ... Citeşte mai departe »

Chris Rock va fi prezentatorul premiilor Oscar 2016

foto Actorul Chris Rock va fi gazda următoarei ediții a galei premiilor Oscar, care va avea loc în Los Angeles, pe 28 februarie 2016, anunță presa internațională. „Sunt atât de bucuros că voi prezenta Oscarurile. E minunat că voi face asta din nou”, a spus Chris Rock, care a mai prezentat premiile Oscar în 2005. Nominalizările la premiile Oscar 2016 ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus