marți , 27 iulie 2021

Arhivă etichete: Ovidiu Buta

Abonare RSS

Ovidiu Buta: „Tu trebuie să porți hainele, și nu ele pe tine”

foto: Zoltan Lorencz Dintre toţi oamenii pricepuţi la modă de pe la noi, de Ovidiu Buta îmi place cel mai mult, pentru că vorbeşte firesc şi pe înţeles despre stil şi nu face niciodată remarci de genul „Cutăriţa vedetă a purtat de două ori aceeaşi geantă, vai, ce ruşine“, ci analizează pertinent şi cu argumente o ţinută. Şi întotdeauna, chiar ... Citeşte mai departe »

Universul oamenilor pasionați, la reducere: minus 20 % din preț la cursurile DallesGO

Stilism & Tendinţe în Modă // Make-up // Fotografie // Social Media Design Interior // PR // Comunicare Online // Hairstyling // Cooking // Actorie Urmează-ți pasiunea și înscrie-te la cursul tău preferat, la DallesGO! Ai o atracţie irezistibilă pentru o călătorie în universul modei şi îţi doreşti să înveţi despre stil, tendinţe şi cum să stăpâneşti arta de a ... Citeşte mai departe »

Cum să-ți schimbi stilul vestimentar în „5 minute”, cu Ana Morodan și Ovidiu Buta

  Primul curs „Speedchange de stil personal” din România, „5 minute”, are loc pe 13 şi 20 aprilie în Bucureşti, cu specialiştii în modă Ovidiu Buta şi Ana Morodan. „În trucuri care-ţi iau numai 5 minute îţi poţi găsi adevărata ta poveste de stil, detaliile care să-ţi construiască o imagine dincolo de rigorile vremurilor, limitările preţurilor sau neliniştile tendinţelor din ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus