duminică , 19 septembrie 2021

Arhivă etichete: Ovidiu Lipan Tandarica

Abonare RSS

Ovidiu Lipan Țăndărică se alătură Stelelor Rockului Românesc

Ovidiu Lipan Țăndărică este numele cel mai recent cofirmat pentru grandiosul show Stelele Rockului Românesc, ce va avea loc, pe 26 aprilie, la Arenele Romane. „Ovidiu LipanȚăndărică se alatură astăzi proiectului nostru, iar renumele de stea i se potriveşte foarte bine, Țăndărică fiind unul dintre cei mai importanţi muzicieni români. Pentru noi este o mare onoare să împărţim scena cu ... Citeşte mai departe »

Ovidiu Lipan Ţăndărică îşi aniversează, astăzi, ziua de naştere

Legendă a muzicii rock româneşti, fost component al trupelor Roşu şi Negru şi Phoenix, celebrul toboşar  Ovidiu Lipan Ţăndărică împlineşte, astăzi, 61 de ani. Dacă în anii trecuţi, ziua sa de naştere era prilej de mare sărbătoare şi de petrecere alături de prieteni, de fani, de mass-media, anul acesta maestrul îşi doreşte discreţie şi o aniversare tihnită. Deşi sufletul său ... Citeşte mai departe »

Ovidiu Lipan Țăndărică a sărbătorit cu fast 50 de ani de activitate

Prima ediţie a Galei „Stele Românești” a avut loc luni, 18 noiembrie, la World Trade Center București. Personalități marcante ale lumii artistice, culturale, politice și din mediul de afaceri au sărbătorit alături de Ovidiu Lipan Țăndărică împlinirea a 50 de ani de activitate artistică. După ce artistul a fost decorat de către doi dintre președinții României – Meritul Cultural în ... Citeşte mai departe »

Ovidiu Lipan Ţăndărică, show în premieră la O dată-n viaţă

Şi pe 5 aprilie, Iuliana Tudor vă invită să fiţi alături de spectacolul O dată-n viaţă, de la TVR 1, pentru trei ore, de la ora 21.00 până la miezul nopţii. De la cea mai recentă ediţie a emisiunii, cea din 29 martie, show-ul are un alt ritm, iar telespectatorii se pot bucura, de aici înainte, de o oră suplimentară ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus