marți , 28 noiembrie 2023

Arhivă etichete: Paste

Abonare RSS

De vizitat: Târg de Florii, la Muzeul Țăranului Român

Ca în fiecare primăvară, în preajma Floriilor, Muzeul Țăranului își așteaptă vizitatorii la un târg cu meșteri chemați din toate colțurile țării. Veți avea prilejul să-i întâlniți de vineri, 22 aprilie, până duminică, 24 aprilie 2016, de la orele 10 dimineața până la 6 seara. Pe lângă multele și măruntele lucruri meșteșugite cu sârg și încărcate cu semne și înțelesuri, ... Citeşte mai departe »

Iepurașul vine la Teatrul Masca joi, 9 aprilie

Teatrul Masca vă invită joi, 9 aprilie, începând cu ora 11.00, în amfiteatrul din Bulevardul Uverturii 70, la cea de-a noua ediţie a evenimentului Iepuraşul la Masca. Cei mici, alături de familii și ajutați de trupa Teatrului Masca, vor redescoperi tradiția încondeierii ouălor cu vopsele pe care le vor primi. Copiii vor avea ocazia să învețe lucruri noi și să-și ... Citeşte mai departe »

Paste în sos de roşii, cu ciuperci şi brânză

Gătim azi ceva rapid şi bun! Pastele merg grozav cu sos de roșii, așa că vă propun o rețetă delicioasă! Cu fac eu pastele astea? Vă zic imediat! Pun cinci gogoloaie de paste late la fiert, timp de șapte minute. Separat, pregătesc sosul: amestec sosul de roşii cu sare, piper, oregano, busuioc şi rozmarin. Curăț şi patru-cinci căţei de usturoi, ... Citeşte mai departe »

Vacanță de Paște în Austria: ce vizitezi la Viena și cum te distrezi în Tirol

V-aţi gândit cum ar fi să petreceţi Paştele altundeva decât acasă? Atunci, anul acesta nu trebuie să rataţi ofertele tentante pentru Austria! Începând cu 181 euro, puteţi alege între un sejur de trei nopţi în capitala imperială Viena sau o săptămână de schi sub soare pe gheţar, care ajunge până la 472 euro. Indiferent de alegere, ofertele pentru vacanţa de ... Citeşte mai departe »

Aproape de familie și prieteni: unde petrec Paștele artiștii și vedetele de televiziune

Felicia Filip, Alexandru Arșinel, Stela Popescu și Zoia Alecu se numără printre artiștii care spun că așteaptă cu nerăbdare duminica ce vine, când vor sărbători – în provincie sau acasă, dar, în orice caz, alături de familie – Învierea Domnului. Iată ce ne-au declarat și alte vedete și oameni de televiziune pe care i-am contactat. Zoia Alecu: Noaptea de Înviere ... Citeşte mai departe »

Iepurașul la Masca: actorii vor încondeia ouă la teatru, în Joia Mare

Teatrul Masca va invită joi, 2 mai, începând cu ora 11.30,în amfiteatrul din Bulevardul Uverturii 70-72, la cea de-a opta ediţie a evenimentului Iepuraşul la Masca. „Este minunat ca în fiecare an să fii înconjurat de familii frumoase care păstrează încă vii tradiţiile, de părinţi care le explică celor mici simbolistica încondeiatului, de o atmosferă caldă şi de zâmbete care ... Citeşte mai departe »

Paula Seling susține un recital special de Paște, la Sala Radio

De Paşte, cea mai importantă sărbătoare a ortodoxiei, este momentul potrivit ca fiecare dintre noi să iasă din ritmul alert al vieţii cotidiene şi să se bucure de liniştea şi lumina simbolică a momentului. Şi pentru că muzica este cea care ne ajută mereu să evadăm într-o lume mai frumoasă, sunteți invitațiîn duminica Floriilor – 28 aprilie (19.00) – la ... Citeşte mai departe »

Cadouri muzicale pentru Paște: Joe Cocker, Patricia Kaas şi Megadeth. Joi şi vineri, bilete mai ieftine!

Au mai rămas doar câteva săptămâni până la Paște. Încă nu ai cumpărat cadouri pentru cei dragi? Organizatorul de evenimente Project Events îţi vine în ajutor cu câteva idei, oferind chiar o reducere substanţială. Joi şi vineri (11 şi 12 aprilie) biletele pentru concertele Joe Cocker, Patricia Kaas şi Megadeth sunt mai ieftine cu 25%! Oricine cumpără în zilele de ... Citeşte mai departe »

România nu muncește în zilele de 2 și 3 mai

Guvernul va declara zilele de 2 şi 3 mai 2013 drept zile libere. Proiectul de hotărâre a fost introdus pe ordinea de zi a ședinței de miercuri și mai are nevoie de aprobarea Guvernului. Asociaţiile investitorilor din turism au cerut Guvernului să declare zilele de 2 şi 3 mai din acest an drept zile libere, pentru ca Ziua liberă de ... Citeşte mai departe »