joi , 7 iulie 2022

Arhivă etichete: patinaj artistic

Abonare RSS

Intensitate și acrobaţii record, în cadrul Kings On Ice Olympic Gala

Una dintre cele mai renumite şi premiate perechi de acrobaţi pe gheaţă din lume, formată din Alexander Liubchenko (Ucraina) și Jean – Denis Sanchis (Franţa), va sosi în premieră în România, în luna octombrie, în cadrul Kings On Ice Olympic Gala. Cei doi artiști vor prezenta o suită de elemente spectaculoase, cu un grad ridicat de dificultate, ce nu sunt permise în competiţiile ... Citeşte mai departe »

Irina Slutskaya şi perechea Yuko Kavaguti – Alexander Smirnov vin la Kings On Ice Olympic Gala

Distribuţia Kings On Ice Olympic Gala adăugă noi confirmări pe lista campionilor multipremiați ai patinajului artistic internaţional ce vor sosi în primăvară la Bucureşti: Irina Slutskaya, ambasadoarea Jocurilor Olimpice de la Sochi şi una dintre cele mai de succes sportive din istoria Rusiei, şi perechea – minune a Rusiei, Yuko Kavaguti – Alexander Smirnov. Gala Olimpică va avea loc pe ... Citeşte mai departe »

Evgeni Plushenko reprezintă Rusia la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Sochi

Evgeni Plushenko devine singurul reprezentant al Rusiei în probele masculine de patinaj artistic din cadrul Jocurilor Olimpice de Iarnă ce vor avea loc luna viitoare la Sochi, în urma deciziei oficiale venite din partea Federaţiei Ruse de Patinaj Artistic şi aprobată de Comitetul Olimpic Rus şi de Ministerul Sporturilor. Hotărârea vine în urma evaluării sportivului în cadrul unui riguros test ... Citeşte mai departe »

Un patinator român, calificat la Olimpiada de la Soci

Patinatorul Zoltan Kelemen s-a calificat, din partea României, la Olimpiada de iarnă de la Soci, care va avea loc în luna februarie 2014. Sportivul a trecut cu bine de proba de patinaj artistic din cadrul ultimului concurs de calificare, ce s-a desfășurat recent în Germania, la Oberstdorf. Zoltan Kelemen este al 11-lea sportiv român eligibil să concureze în Rusia, până ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus