marți , 28 noiembrie 2023

Arhivă etichete: Patricia Kaas

Abonare RSS

Patricia Kaas lansează un nou album în 2016, când va împlini 50 de ani

foto Cântăreața Patricia Kaas va lansa un nou album în 2016, când va împlini vârsta de 50 de ani, au anunțat reprezentanții casei sale de discuri, Warner France, citați de Le Figaro. Noul material discografic va fi cel de-al zecelea din cariera artistei franceze. Cel mai recent album cu piese originale al Patriciei Kaas este „Sexe fort”, din 20013. În ... Citeşte mai departe »

So French: Patricia Kaas și Alain Delon

Foto: purepeople.com Îi leagă o bună și trainică prietenie, pe lângă faptul că sunt, amândoi, în topul celor mai cunoscute nume franțuzești. Patricia Kaas și Alain Delon, fotografiați alături de actrița Marie Fugain, în 1990. Pentru mai târziu… Citeşte mai departe »

Patricia Kaas la Bucureşti: spectacol plin de emoţie şi senzualitate

Duminică seara, pe 23 iunie, mii de români s-au adunatîn Sala Palatului din Capitală, pentru a o vedea pe artista care a fost desemnată ani de-a rândul „cea mai bună cântăreaţă din Franţa”. A fost o seară absolut memorabilă pentru iubitorii de muzică bună, Patricia Kaas oferind publicului o prestație demnă de statutul pe care și l-a câștigat pe scena ... Citeşte mai departe »

Ce solicitări are Patricia Kaas pentru concertul de la București

Se ştie că vedetele sunt capricioase, unele având pretenții exagerate pentru gazdele lor, atunci când se deplasează în diverse țări ale lumii, pentru concerte. Nu este şi cazul Patriciei Kaas, însă! Vedeta a sosit acum două zile în România, pentru concertele de la Iaşi, Bucureşti şi Cluj, staff-ul acesteia având grijă să transmită organizatorilor cerinţele artistei pentru perioada şederii în ... Citeşte mai departe »

Patricia Kaas a ajuns în România. Artista, însoțită de cățelușa ei, Tequila

Celebra cântăreaţă Patricia Kaas a ajuns în România, unde urmează să susţină trei concerte: la Iaşi, Bucureşti şi Cluj. Concertele din ţara noastră fac parte din turneul de promovare al albumului „Kaas Chante Piaf”, ce comemorează 50 de ani de la moartea cunoscutei artiste Edith Piaf. Astăzi (19 iunie 2013) Patricia Kaas va concerta la Iaşi, urmând ca într-una din ... Citeşte mai departe »

Patricia Kaas, nominalizată la titlul de „Cea mai bună actriţă” – VIDEO

De la muzică la film nu este decât un singur pas; mai ales în cazul unui artist atât de talentat precum este Patricia Kaas. Desigur, cântăreaţa este cunoscută în lumea întreagă datorită vocii sale, însă nu doar vocea o recomanda, ci şi talentul actoricesc. Pe lângă concertele ce o ţin extrem de ocupată, aceasta având programat un super concert chiar ... Citeşte mai departe »

Patricia Kaas a pozat provocator pentru coperta unei reviste din Bulgaria

Patricia Kaas este protagonista unui pictorial provocator, realizat pentru o revistă din Bulgaria. Pentru şedinţa foto, artista a adoptat o ţinută sexy, de culoare neagră, care îi pune în valoare corpul și mai ales, picioarele. Revista pe a cărei copertă apare cântăreaţa va ieşi pe piaţăîn luna iunie. Pictorialul din revista „Eva” promovează un concert ce va avea loc în ... Citeşte mai departe »

„Avec ce soleil”: Patricia Kaas a lansat un nou clip – VIDEO

Proaspăt lansat, noul videoclip al artistei a strâns deja câteva zeci de mii de vizualizări pe YouTube. Noul single ce beneficiază de acest videoclip se numeşte „Avec ce soleil” şi face parte din spectacolul „Kaas Chante Piaf”, ce va fi prezentat şi la Bucureşti, pe 23 iunie. Piesa „Avec ce soleil” apare pe noul album al Patriciei Kaas şi este ... Citeşte mai departe »