duminică , 25 iulie 2021

Arhivă etichete: Patrick Dempsey

Abonare RSS

Renee Zellweger: de ce o iubim atât de mult pe Bridget Jones

foto În așteptarea părții a treia a uneia dintre cele mai îndrăgite comedii realizate vreodată, actrița Renee Zellweger a vorbit despre personajul său emblematic, Bridget Jones, și a explicat de ce atât de multe femei se regăsesc în el. Milioane de oameni din lumea întreagă i-au urmărit aventurile, fie citind cărțile lui Helen Fielding, fie savurând cele două filme despre ... Citeşte mai departe »

A apărut trailerul noului film „Bridget Jones” – VIDEO

foto Renée Zellweger și Colin Firth, alături de Patrick Dempsey, sunt protagoniștii noului film „Bridget Jones însărcinată”, continuarea seriei de comedii romantice cu burlăcița preferată a întregului mapamond. Trailerul noii producții a fost dat publicității azi. Regizat de Sharon Maguire („Jurnalul lui Bridget Jones”), noul film o găsește pe îndrăgita eroină creată de scriitoarea Helen Fielding… însărcinată. După ce s-a ... Citeşte mai departe »

Cum va arăta Bridget Jones în partea a treia a francizei – FOTO

foto Au trecut 14 ani de când personajul Bridget Jones și-a cucerit publicul la cinema, în interpretarea lui Renee Zellweger. Acum, actrița se pregătește de lansarea părții a treia a francizei, pentru care filmează în prezent la Londra. Vineri, Universal Pictures a dat publicității prima fotografie menită să promoveze producția. În imagine, Renee Zellweger apare zâmbind și ținând în mână ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus