marți , 27 iulie 2021

Arhivă etichete: Paul Newman

Abonare RSS

„Pisica pe acoperișul fierbinte”: 13 replici încă relevante

foto Celebra piesă de teatru a lui Tennessee Williams, adaptată pentru cinema în 1958, așază lupa pe câteva teme universale, pe care omenirea nu va obosi nicicând să le dezbată. Povestea vorbește despre avariție și pofta de acumulare materială, superficialitate, falsitate, orgoliu, ratare, dragoste și dorință, și moarte – care determină, de fapt, întreaga suită de întâmplări. „Pisica pe acoperișul ... Citeşte mai departe »

„Cat on a Hot Tin Roof”: 13 quotes that are still relevant

„Cat on a Hot Tin Roof” movie poster. The film was directed by Richard Brooks, in 1958 / photo Tennessee William’s iconic play, and his personal favorite, „Cat on a Hot Tin Roof” is a story that zooms into some of the most universal themes. The play examines avarice and lust for material accumulation, superficiality, mendacity, pride, love and desire, ... Citeşte mai departe »

Joanne & Paul

~ Probabil cea mai reușită fotografie cu Joanne Woodward și Paul Newman, realizată în 1960 ~ Sursă: theredlist.com Citeşte mai departe »

Paul Newman, fotografiat de Dennis Hopper

Când nu era fascinant pe marile ecrane, în roluri care au rămas în memoria iubitorilor de filme din toată lumea, Dennis Hopper adora să se joace de-a fotografia. Celebrul actor și-a surprins în poză și câțiva dintre colegii de breaslă. Aici – Paul Newman, într-o vară californiană fierbinte, plină de promisiuni pentru mai târziu.   Foto: shortlist.com Citeşte mai departe »

De dor: Louis Armstrong, Paul Newman și Duke Ellington

Un moment păstrat în timp, pentru ca noi să-l putem savura, azi, peste arcul câtorva decenii scurse de atunci: Louis Armstrong, Paul Newman și Duke Ellington, fotografiați de Herman Leonard, la Paris, în 1960. Foto: tumblr.com Citeşte mai departe »

Portret de dragoste: Paul Newman și Joanne Woodward

Foto: Vanity Fair Așa arată dragostea: proaspăt căsătoriți, Paul Newman și Joanne Woodward, în casa lor din Beverly Hills. Fotografia a fost realizată în 1958, de Sid Avery. Paul Newman și Joanne Woodward s-au cunoscut în 1953. La scurt timp după ce a terminat de filmat „Lunga vară fierbinte”, actorul cu cei mai frumoși ochi albaștri de la Hollywood a ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus