vineri , 1 iulie 2022

Arhivă etichete: personal

Abonare RSS

Cel mai mare defect al meu (nu e încrederea în oameni)

foto Știți răspunsurile alea grețoase, din interviuri cu vedete care, când sunt întrebate despre cel mai mare defect al lor răspund „încrederea în oameni”? Haha! De câte ori n-am râs iritată auzind această bazaconie piaristică folosită să-i scoată basma curată pe cei care nu-și pot recunoaște – public, cel puțin – măcar unul dintre defectele reale. Și știți ce? Mă ... Citeşte mai departe »

Moment egocentric

foto Eu sunt copilul meu. Pe mine trebuie să mă cresc în fiecare zi, să mă educ, să mă disciplinez, să mă ascult, să mă alint. Pe mine trebuie să mă hrănesc, cu de-ale gurii şi cu de-ale inimii. Mie, celei însetate, îmi picur rouă pe buze. Deseori, sunt un copil obraznic, țip şi vorbesc urât cu mine. Apoi mă ... Citeşte mai departe »

Noaptea, acasă

foto Nu mai știu cine a zis asta, dar parcă aș fi zis-o eu: „Noaptea e cea mai bună parte a zilei”. Sunt ceasurile mele favorite, în care lucrez aproape febril, scriu de parcă aș fi legată la baza universală a cuvintelor, e liniște și totul în jur e un mister extraordinar. E atât de frumos! Și-mi place să fiu ... Citeşte mai departe »

Cele mai bune lucruri din 2015

Doar o scurtă trecere în agendă, să nu uit 🙂 Cel mai frumos loc în care am trăit: Bavaria Cel mai neobișnuit oraș pe care l-am vizitat: Wasserburg Cele mai bune filme pe care le-am văzut: „Black Mass”. „Bridge of Spies”. „The Departed” Cea mai bună piesă pe care am descoperit-o: „Let’s Fall in Love” – Art Garfunkel Cele mai ... Citeşte mai departe »

De ce să-ți pară bine când împlinești 30 de ani

foto Dacă nu ai chef să citești tot articolul, îți spun din start de ce să-ți pară bine: pentru că, după 30, urmează curând 32! Când eram puștoaică, pe la vreo 10-11 ani, am aflat că verișoara mea Mădălina urma să împlinească 32 de ani. Nu știu să vă spun de ce, dar când am auzit-o pe mama spunându-mi chestia ... Citeşte mai departe »

Corina Stoica: „Mi-a luat ani de zile până am avut îndrăzneala să spun că sunt ziaristă”

Pe 1 martie, site-ul pe care ai ajuns acum, LaRevista.ro, a împlinit doi ani. Nu merge deloc de-a buşilea, ci e un copil precoce, profund, atent la tot ce mişcă interesant în jurul lui, dar care vrea să crească păstrându-şi spiritul senin. Şi pentru că marca LaRevista.ro sunt interviurile, ce personaj ar fi fost mai potrivit pentru luat la întrebări ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus