sâmbătă , 15 august 2020

Arhivă etichete: personalitate

Abonare RSS

Am (cel puțin) trei personalități

Am găsit poza asta pe Facebook și mi-a atras atenția, și confirm că mie mi se întâmplă frecvent să-mi schimb felul de a fi – nu în esență, desigur – în funcție de limba în care comunic. Când vorbesc engleză, adopt inconștient o mulțime de tipare mentale și comportamentale ale oamenilor de aici. Când eram în Germania, mă simțeam sehr ... Citeşte mai departe »

Personalitatea românilor este bipolară. Suntem „Feți-Frumoși” sau „Zmei”, spune un studiu

foto Personalitatea națională a românilor este una de tip bipolar, care corespunde profilurilor „Făt-Frumos” sau „Zmeu”, arată un studiu realizat de o echipă de psihologi din Cluj și București. „Am finalizat un studiu despre profilul naţional de personalitate al românilor la nivel regional, acceptat deja spre publicare, iar prezentarea primelor concluzii reprezintă o premieră. Din studiu reiese că personalitatea naţională ... Citeşte mai departe »

Ce dezvăluie despre tine sportul tău preferat

Sport: survivorspayitforward.com Se spune că sportul nu îți modelează caracterul, ci ți-l dezvăluie. Îți place să mergi cu bicicleta? Înseamnă că ești stabil emoțional, dar cam materialist. Dacă preferi să alergi, ești un om extrovertit, iar dacă practici yoga, ești empatic și te interesează foarte puțin să aduni averi. Sunt rezultatele studiului unei echipe de psihologi de la British Heart Foundation, ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus