marți , 19 ianuarie 2021

Arhivă etichete: Peter Gabriel

Abonare RSS

Filmul „Words with Gods”, în încheierea festivalului Cinepolitica

Un proiect unic, Words with Gods/ Vorbind cu zeii, un film-antologie care pune în discuție relația directă a individului cu divinitatea – sau absența acesteia – în diferitele religii, va închide Festivalul Internațional de Film Cinepolitica, pe 30 aprilie, la ora 20.00, la Cinema Studio din București. Guillermo Arriaga, Emir Kusturica, Amos Gitai, Hector Babenco, Bahman Gobadi, Mira Nair, Warwick ... Citeşte mai departe »

Peter Gabriel: spectacol emblematic la București

Peter Gabriel şi-a surprins fanii români peste măsură în cadrul unui show extraordinar susţinut joi seara, pe scena pavilionului Romexpo din Capitală. Peste două ore de muzică în cel mai pur stil Peter Gabriel s-au încheiat cu aplauzele la scena deschisă ale spectatorilor care au umplut sala în care a avut loc evenimentul. Show-ul face parte din turneul Back to ... Citeşte mai departe »

B’ESTFEST Summer Camp nu va mai avea loc anul acesta

Ediţia B’ESTFEST Summer Camp programată pentru vara acestui an nu va mai avea loc, principalele motive din spatele deciziei fiind legate de greutăţile întâmpinate de organizatori în contractarea artiştilor. Aceasta ar fi fost a opta ediţie a festivalului, ce urma să aibă loc în perioada 31 iulie – 2 august, pe domeniul Palatului Mogoşoaia de lângă Bucureşti. Lipsa de sincronizare ... Citeşte mai departe »

Peter Gabriel cântă pentru prima dată în România

Emagic continua seria premierelor şi în 2014, pregătind publicului român un nou show extraordinar: Peter Gabriel! Celebrul artist de origine britanică se va afla pentru prima dată la noi în ţară, în primăvara anului viitor, concertul său fiind programat să aibă loc pe 8 mai, în pavilionul central din cadrul complexului expoziţional Romexpo. Show-ul face parte din turneul Back to ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus