miercuri , 11 decembrie 2019

Arhivă etichete: picturi Stefania Nistoreanu

Abonare RSS

„Ou spart”, de Nichita Stănescu

Auzeam piatra murmurând că sunt pietre mi-am zis şi că sunt Auzeam iarba încolţind că este, mi-am zis, fiind Auzeam ploaia plound, ou, mi-am zis, voi fi în curând Speriind vulturoaica de pe mine şi zburând-o. *** „Ou spart”, de Nichita Stănescu Pictura: „Eggs”, de Ștefania Nistoreanu Citeşte mai departe »

Pictorița Ştefania Nistoreanu expune pentru prima dată la Londra

Pictoriţa Ştefania Nistoreanu îşi va expune pentru prima dată lucrările la Londra, unde a fost invitată să participe la cel mai mare târg de artă şi design din Europa. Parallax Art Fair are loc pe 21 și 22 octombrie 2017, pe celebra King’s Road, şi găzduieşte sute de artişti şi mii de exponate, din toată lumea. Ştefania, care s-a remarcat ... Citeşte mai departe »

Pictorița Ștefania Nistoreanu expune pentru prima dată în Austria

Pictorița Ștefania Nistoreanu, care s-a remarcat în ultimii ani în arta românească prin lucrările sale cu totul inedite, expune pentru prima dată în Austria, în cadrul unui eveniment ce are loc, zilele acestea, la Openair Galerie din apropiere de Viena. Ștefania este singura artistă de origine română invitată să-și prezinte lucrările în cadrul acestei expoziții, care se desfășoară între 11 ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus