luni , 20 septembrie 2021

Arhivă etichete: piele

Abonare RSS

Ingrediente cosmetice care nu trebuie să ajungă niciodată pe faţa ta

Multe dintre cosmeticele prezente pe piaţă au ambalaje atrăgătoare, sau ne sunt recomandate prin prisma mărcii de care sunt produse, sau prin reclamele de la televizor. Spunea un medic american, odată, că n-ar trebui să cumpărăm niciodată produse alimentare sau cosmetice cărora li se face reclamă la televizor. Iar eu cred că are mare dreptate. Aşadar, am pregătit pentru voi ... Citeşte mai departe »

Cinci beneficii garantate pentru cei care fac sport

Foto: www.healthywomen.org Cei care fac deja sport de ceva vreme s-au convins de beneficiile lui pe propria piele, la propriu și la figurat, și vor fi și mai motivați să continue dacă vor citi acest articol. Cei care încă nu și-au găsit timp și determinare pentru a practica un anumit tip de mișcare vor putea descoperi un adevărat impuls în ... Citeşte mai departe »

Părul prea lung și bronzul pronunțat, printre cele mai comune greșeli de frumusețe

Să te fardezi în public. Să-ți porți părul lung de un metru. Să stai la soare până ce ajungi să arăți ca un cowboy. Linia care separă bunul gust de proasta inspirație în frumusețe și modă este extrem de fină… Iată care sunt cele mai comune greșeli în domeniu, în opinia editorilor Allure. Discrepanța vizibilă dintre față și gât Nicole ... Citeşte mai departe »

Uleiul de avocado, elixir natural pentru păr și piele

Nu l-ai încercat niciodată? Atunci înseamnă că te-ai privat de efectele lui cu adevărat miraculoase asupra pielii și a părului. Bogat în vitaminele A, B, C și E și în nutrienți importanți pentru organism, elixirul extras din fructul verde este la îndemâna oricui își dorește sănătate și frumusețe într-un singur recipient. Grație grăsimilor sale saturate, binevenite de organism, avocado este ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus