vineri , 1 decembrie 2023

Arhivă etichete: Pink

Abonare RSS

Pink e „Just Like Fire”: imagini spectaculoase din videoclip

Pink – celebra cântăreaţă premiată cu trei Grammy – a scris şi înregistrat „Just Like Fire”, melodia de pe coloana sonoră a celui mai recent film Disney: „Alice în Ţara Oglinzilor”. Noul cântec a fost compus special pentru filmul ce s-a lansat pe 27 mai, fiind prima piesă scrisă de cântăreaţă în ultimii trei ani. Single-ul a fost scris de ... Citeşte mai departe »

Pink a pozat topless pentru Bryan Adams

foto Cântăreața Pink a pozat topless pentru Bryan Adams, iar fotografia a fost publicată în cel mai recent număr al revistei Photo, care a dorit să marcheze astfel 20 de ani de când artistul a devenit fotograf. Pink a pozat pentru Adams în 2006, într-o ipostază provocatoare și plină de personalitate, care o definește întru totul: acoperită doar în partea ... Citeşte mai departe »

Pink: cum se antrenează și ce mănâncă pentru o formă impecabilă

Foto: entretenimento.uol.com.br Când nu face vocalize pentru a-și menține vocea suplă, Pink face cu siguranță flotări sau fandări, care o ajută să-și păstreze forma fizică impecabilă. Cunoscută pentru show-urile sale impresionante, în care muzica de calitate se îmbină cu spectacole acrobatice, artista muncește mult pentru tot ce oferă publicului. Pink lucrează, de regulă, cu doi antrenori care o îndrumă în obiectivul ... Citeşte mai departe »

Monica Ștefan, despre music marketing: „Aş asocia-o pe Pink cu ideea de călătorie în spaţiu”

Monica Ștefan e un om creativ și plin de energie. A lucrat în presa scrisă, în publicitate și în televiziune, domenii unde ai constant nevoie de idei noi și de capacitatea de a le pune în practică. De curând, însă, a renunțat la orice alt proiect și își folosește experiența pentru a oficializa un concept relativ nou în România: music ... Citeşte mai departe »

Pink, o apariție spectaculoasă la premiile Grammy 2014 – VIDEO

A făcut din coregrafiile sale expresive și acrobațiile uimitoare o marcă personală, iar la ediția din acest an a premiilor Grammy, Pink a fost la fel de spectaculoasă ca în concertele sale. Duminică seara, la Staples Center din Los Angeles, artista a interpretat două dintre cele mai iubite piese ale sale. Suspendată în aer, a oferit un show acrobatic extraordinar ... Citeşte mai departe »

Pink și-a amânat două concerte, la recomandarea medicului

Pink a fost nevoită să-și amâne două dintre concerte, după ce medicul său i-a recomandat odihnă vocală timp de cel puțin patru zile. Astfel, două dintre spectacolele pe care artista ar fi trebuit să le susțină săptămâna aceasta au fost reprogramate, pentru ca Pink să-și poată recupera vocea. Începând din luna februarie, Pink a susținut un concert după altul, în ... Citeşte mai departe »

Pink: Dacă nu aș mai fi celebră, aș mânca multă plăcintă cu brânză și le-aș arăta oamenilor degetul mijlociu

Este una dintre cele mai iubite artiste ale momentului, dar declară că, dacă ar fi să renunțe la cariera sa, nu ar regreta nicio secundă. În cunoscutul său stil nonconformist, Pink spune că, dacă nu ar mai fi celebră, i-ar plăcea să aibă mai mulți copii, să mănânce multă prăjitură cu brânză și să le arate oamenilor degetul mijlociu. Într-un ... Citeşte mai departe »

„Adevărul despre dragoste”: Pink și familia sa, în Amsterdam

Aflată în Europa, în turneul The Truth About Love, Pink chiar pare să cunoască adevărul despre dragoste. Zilele trecute, artista și-a îngăduit câteva ceasuri de relaxare, alături de soțul și fiica sa, plimbându-se cu bicicleta prin Amsterdam. Înainte de concertul său de vineri din capitala olandeză, Pink și soțul său, Carey Hart și-au petrecut timpul plimbându-se prin romanticul Amsterdam. Arătând ... Citeşte mai departe »

Pink: Sunt recunoscătoare pentru corpul meu puternic

Nu are o siluetă perfectă. Ba chiar, în anumite perioade ale vieții ei, ieșea total din tiparul de frumusețe impus de staruri. Cu toate astea, Pink a fost întotdeauna admirată, dacă nu pentru felul în care arată, cel puțin pentru atitudinea sa față de propriul corp. Astăzi, după o sarcină care i-a adus multe kilograme în plus, cântăreața e în ... Citeşte mai departe »

Imagini inedite, cu Pink și soțul său, de la filmările clipului „Just Give Me A Reason”

Un cuplu care nu a fost ferit de probleme, dar care astăzi pare să fi acceptat toate provocările pe care le presupune traiul în doi. Pink și soțul ei, Carey Hart, fac o pereche extraordinară și atunci când lucrează împreună, dovadă stând unul dintre videoclipurile recente ale artistei, în care apare alături de partenerul său de viață.  Daily Mail a ... Citeşte mai departe »