vineri , 1 decembrie 2023

Arhivă etichete: pisici

Abonare RSS

„Nouă vieţi” blănoase pentru bărbaţii care urăsc pisicile

foto: PR, „Nouă vieți” Încep prin a spune că nu mi se pare nimic mai sexy la un bărbat decât capacitatea lui de a convieţui paşnic și tandru alături de o pisică. Şi decât modul în care, ahh, aceasta îi toarce tolănită pe bustul gol cu pătrăţele, dar hai că intrăm deja în scene prea obraznice, acum aş vrea să ... Citeşte mai departe »

Mă scuzați, mai am un text de dor

N-a existat niciodată, de când mă știu, un timp în care să nu fi avut prin preajmă vreo viețuitoare patrupedă de diverse dimensiuni. Sau, dacă a existat, a fost foarte scurt, pentru că întotdeauna ajungeam cumva într-un loc unde puteam mângâia o ființă îmblănită – de regulă, acasă, unde am avut mereu cam câte trei pisici și măcar doi căței. ... Citeşte mai departe »

Povestea unei pisici albe

foto Acum mulţi, mulţi ani, a intrat în viaţa mea Bella, un ghemotoc de puf alb, cu ochi mari, albaştri, ca două safire strălucitoare. Eram într-o perioadă dificilă a adolescenţei mele: tezele de la liceu, presiunea faptului că dintr-a unşpea trebuia să mă apuc de învăţat pentru facultate, iar timpul liber mi-l ocupam iubind un băiat care nu mă iubea ... Citeşte mai departe »

Dor de pisici

N-am pisici aici, e doar un motan negru și foarte șmecher care își face rondul prin preajma casei, în fiecare zi – îl vad mereu de la geam sau de pe verandă, dar mă ignoră. N-am reușit să mă împrietenesc cu el, pare că e plecat cu treabă mereu și n-are timp să se oprească. În rest, nici urmă de ... Citeşte mai departe »

Cel mai mult și cel mai mult îmi plac…

foto …cărţile şi cafeaua, ziarele şi revistele, nopţile pasionale, somnul prelungit dimineaţa, muzica bună, soarele, lumânările parfumate şi cremele de corp, câinii şi pisicile, prăjitura Deliciu de la Vatra Ardealului, melodia Sharzan a lui Albano & Romina Power, insula Creta, yoga, orașul München și toată Bavaria, zborul cu avionul, aricii, marea, ochii iubitului meu, vocea lui Freddie Mercury şi a ... Citeşte mai departe »

Pisicile și bebelușii se înțeleg de minune – VIDEO

Cele mai frumoase prietenii sunt cele în care nu e nevoie de cuvinte. Citeşte mai departe »

Special LaRevista.ro: scriitori și pisicile lor

Aproape toate personajele lui Murakami au câte o pisică. Pisicile lui Hemingway din Key West, Florida, cele cu câte șase degete la o lăbuță, sunt de mult celebre. Pisoiul lui Cortázar, Theodor W.Adorno, a devenit personaj în toată regula în „Călătorie în jurul zilei în 80 de lumi”. Iar Bukowski amintește, în mai multe rânduri, în romanul său „Hollywood”, despre ... Citeşte mai departe »

Expoziția Felină de Primăvară va avea loc, în curând, la Sala Palatului

Asociaţia Felină SofistiCAT organizează, în zilele de 6-7 aprilie 2013, Expoziţia Internaţională Felină de Primavara, ediţiile 29-30. La eveniment – care se va desfăşura în Bucureşti, la Sala Palatului, între orele 10 – 17 (atât sâmbătă, cât şi duminică) – vor participa peste  200 de pisici de rasă venite din diferite colţuri ale lumii. Prin faţa juriului, compus din patru ... Citeşte mai departe »