joi , 22 octombrie 2020

Arhivă etichete: plaja

Abonare RSS

Dive la plajă: ce era frumos odată e frumos și azi

foto: Grace Kelly Se vorbește (prea) mult despre felul în care s-au schimbat standardele de frumusețe în ultimele decenii. Dacă în trecut – adică în vremea în care Sophia, Marilyn sau Audrey țineau primele pagini ale ziarelor – femeile erau admirate în diversitatea lor și-atât, în era noastră nebună se face atâta caz de ambalajele cu care defilăm prin lume, ... Citeşte mai departe »

Daytona Beach, vintage

foto Daytona Beach, Florida, în 1959. Cum arată azi celebra plajă, vedeți AICI. Citeşte mai departe »

Laura Câlțea recomandă: cărți de luat la plajă

Indiferent câte zile de concediu am avea, o carte (sau două, ca să avem măcar una de rezervă) sigur își găsește loc în bagajul nostru, lângă costumul de baie și crema de protecție solară. E frumos și liniștitor să stăm și să ascultăm valurile mării sau foșnetul pădurii, dar parcă ne relaxăm și mai mult atunci când ne cufundăm într-o ... Citeşte mai departe »

Insulele grecești: peisaje desprinse din Paradis

Sunt renumite pretutindeni pentru frumusețea lor, care taie respirația oricări muritor suficient de norocos cât să le viziteze. Insulele grecești sunt, probabil, singurele locuri ale Europei care pot face concurență destinațiilor de vacanță exotice. Pe de o parte, pentru că oferă priveliști cel puțin la fel de spectaculoase, iar pe de altă parte, pentru că sunt mult mai accesibile geografic ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus