duminică , 17 octombrie 2021

Arhivă etichete: plaje frumoase

Abonare RSS

Cum mi s-a părut Daytona Beach, Florida

Nici prin cap nu mi-a trecut că o să ajung vreodată în Florida! În mintea mea era doar un tărâm îndepărtat, unde soarele e rege tot timpul anului, străzile sunt străjuite de palmieri, plaja e la doi pași de tine, oriunde te-ai afla, iar lumea e relaxată și se distrează mereu, ca și cum s-ar afla într-o perpetuă vacanță de ... Citeşte mai departe »

O plajă din Krabi, Thailanda

foto Dacă vreți să plecați departe – chiar și numai cu puterea gândului – să vă domoliți neliniștea și stresul, vă recomand azi această plajă din Krabi, Thailanda. Krabi e situat în partea de sud-vest a Thailandei, în locul unde râul Krabi se varsă în Golful Phang Nga, cam la 800 de kilometri de Bangkok. Orașul este capitala provinciei cu ... Citeşte mai departe »

Evadare la Mediterană: Egremni Beach, Lefkada

Situată în partea de sud-vest a insulei grecești Lefkada, Egremni Beach e considerată una dintre cele mai frumoase plaje de la Mediterană. Și pe bună dreptate: apele ei cristaline te îmbie la o evadare răcoritoare, iar nisipurile ei albe și fine te invită să te odihnești ca într-un pat moale de vacanță, fără nici o grijă pe lume. Deși celebră ... Citeşte mai departe »

Vacanța de vară: cele mai căutate destinații pentru familii cu copii

Peste trei milioane de copii au intrat în vacanţa mare, iar părinţii îşi fac deja calcule privind locurile cele mai potrivite unde cei mici îşi vor petrece timpul liber. Destinaţiile preferate de familii sunt cele din apropierea litoralului, fie că vorbim de turismul intern sau extern. „Bugetul mediu alocat de români pentru vacanţele în ţara se siteaza între 370 şi ... Citeşte mai departe »

Top 10 cele mai frumoase plaje din lume

Desigur, e o chestiune de gust personal, deci cât se poate de subiectivă. Pentru unii dintre noi, cea mai spectaculoasă plajă din lume poate fi cea de la Vama Veche sau o întindere de nisip din Creta (foto sus). Alții iubesc locurile exotice, așa că ar include în lista lor de preferințe Thailanda sau Bora Bora. Iată cum arată top ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus