vineri , 22 octombrie 2021

Arhivă etichete: politie

Abonare RSS

Reese Witherspoon, arestată în Atlanta: „Îmi pare rău, am băut cam mult”

Reese Witherspoon a fost arestată, vineri, pentru tulburarea ordinii publice în Atlanta, Georgia, după ce soţul ei a fost oprit de poliţia rutieră pentru că îşi conducea automobilul în stare de ebrietate. Duminică, după ce a participat la premiera noului său film, la New York, Witherspoon a declarat că regretă comportamentul său din timpul incidentului și a recunoscut că „a ... Citeşte mai departe »

Locuința cântărețului Randi, percheziționată într-un dosar de evaziune fiscală

Polițiștii din Ilfov au percheziționat, astăzi, locuința cântărețului Andrei Ștefan Ropcea, cunoscut sub numele de Randi, într-un dosar de evaziune fiscală în care prejudiciul a fost estimat la 100.000 de euro. Potrivit unor surse apropiate anchetei, citate de mediafax.ro, Randi și fratele lui dețin o firmă prin intermediul căreia au organizat mai multe evenimente, dar nu au trecut onorariile în ... Citeşte mai departe »

MC Hammer, arestat. Cântărețul acuză poliția de rasism

Rapperul MC Hammer a fost arestat, joi noaptea, după o altercație cu un polițist care a avut loc în parcarea unui centru comercial din Dublin, California. Artistului i s-au cerut actele pentru verificarea de rutină, dar maniera în care polițistul l-a abordat l-a iritat la culme. „Un tip care arăta ca un Elvis gras mi-a bătut în geamul de la ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus