sâmbătă , 26 septembrie 2020

Arhivă etichete: PR

Abonare RSS

Cât de greu e să-ți găsești un job (bun) în America

foto Să vă spun din start? Foarte greu! Cu excepția cazului în care ești transferat din Europa aici, la o companie decentă, unde începi imediat să lucrezi în domeniul tău și schimbi practic „doar” locul, e foarte dificil să-ți găsești o slujbă plăcută, ca imigrant în Statele Unite. Asta, sigur, v-o mărturisesc din experiența mea de până acum. Or fi, ... Citeşte mai departe »

Gabi Urdă: „Hainele m-au ajutat mai mult decât m-au îmbrăcat”

Dintre toate blogurile de modă pe care le știu, al ei mi se pare cel mai util și mai bine documentat. Gabi Urdă nu etalează haine doar de dragul pasiunii ei pentru estetic, pe care o are din plin, ci scrie practic și punctual despre lucruri care ne frământă pe toți, fie că ne place sau nu. O cunosc pe Gabi ... Citeşte mai departe »

Șapte lucruri pe care le-am învățat în zece ani de PR

Foto: littlepenguinpublicrelations.com – și la ce mi-au folosit în lumea “reală” – Mă manifest (cam) de zece ani în lumea nebună a PR-ului – care nu, nu se traduce niciodată prin relații cu publicul. Alea-s la informații la ghișeu – și de regulă nu-s, încercați la celălalt ghișeu. Normal, am învățat multe și mi-am lăsat mulți neuroni pe plantație. Ideea e ... Citeşte mai departe »

Serile ONG: o nouă dezbatere despre importanța comunicării

Agenția Creionetica adună din nou ONG-urile la un ceai și o dezbatere despre comunicare și importanța ei într-o organizatie. Miercuri, 16 aprilie, de la ora 18:00, la Aristocats Bistro, (Str. Teodor Ștefănescu, nr. 1, 3 minute de piața C.A. Rosetti) „Serile ONG” continuă cu discuții interesante despre identitatea organizației, neconvenționalul în comunicarea, alături de câteva proiecții ale unor campanii creative ... Citeşte mai departe »

„Serile ONG”: cum să comunici ca un profesionist

„Serile ONG” continuă marți, 25 martie, de la ora 18:00, in același loc: Aristocats Bistro, pe Str. Teodor Ștefănescu, nr. 1 (3 minute de piața C.A. Rosetti). Agenția Creionetica invită ONG-urile la discuții antrenante despre comunicare, proiecții revelatorii ale unor campanii de succes și un boost de gândire creativă. Ce se intampla la „Serile ONG”? IDENTITATEA ORGANIZATIEI: de ce este ... Citeşte mai departe »

Serile ONG: cum să comunicăm cu schepsis

Agenția Creionetica îi invită pe cei interesați să-și îmbunătățească imaginea și impactul propriilor organizații, la „Serile ONG”. Prima întâlnire va fi cu noroc, joi, 13 martie, între orele 18:00 – 20:00. Locul este ideal pentru discuții, proiecții și gândire creativă. Se numește Aristocats Bistro și îl găsiți pe Str. Teodor Ștefănescu, nr 1, lângă piața C.A.Rosetti. Iată ce spun organizatorii: ... Citeşte mai departe »

DallesGO: S-a dat startul înscrierilor la cele mai căutate cursuri after work din Capitală

PR // Comunicare Online // Design Interior // Fotografie Stilism & Tendinţe în Modă // Make-up // Hairstyling // Cooking // Actorie DallesGO, cea mai creativă și interactivă platformă de cursuri after work din București, împlinește trei ani și sărbătorește sezonul cu numărul 7 printr-o campanie cu totul specială: 007 – The Autumn Issue. Universul DallesGO este cea mai cunoscută ... Citeşte mai departe »

Ioana Mănoiu: „Eu nu sunt omul de PR tipic, n-am fost niciodată”

Este Managing Partner la GMP PR, aflată pe primul loc în topul celor mai bune agenții de PR din România. De altfel, ea însăși a primit, recent, premiul pentru „Cel mai Cunoscut Profesionist în Comunicare” din țara noastră. Ioana Mănoiu are întotdeauna o poveste interesantă de spus, indiferent că plănuiește o campanie de promovare sau că acordă un interviu. Vă ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus