marți , 28 noiembrie 2023

Arhivă etichete: premiera cinema

Abonare RSS

Ce filme ni se pregătesc pentru decembrie și ianuarie

foto Împătimită a poveștilor filmate cum sunt, am țopăit de bucurie când am găsit in Inbox e-mailul de la Ro Image 2000, cu lansările cinematografice care ni se pun la cale pentru decembrie 2015 și ianuarie 2016. Freamăt de nerăbdare, pentru că sunt titluri despre care am tot citit, iar pe unele ard de curiozitate să le văd. Cum ar ... Citeşte mai departe »

Un nou trailer al documentarului despre viața lui Amy Winehouse

Foto: biancaalysse.com Un nou trailer al documentarului despre viața artistei Amy Winehouse a fost lansat recent. Luna trecută, un prim trailer oferea o scurtă incursiune în atmosfera filmului, dar noua înregistrare cuprinde fragmente până acum nevăzute desprinse din pelicula ce se va lansa vara asta. Noul trailer arată imagini emoționante cu artista, inclusiv din viața ei privată, în care apare ... Citeşte mai departe »

„The Cut”, de Fatih Akin: un film despre genocidul armenilor, în curând la cinema

The Cut / Tăietura (2014), cel mai recent film în regia lui Fatih Akin (Head-On, The Edge of Heaven, Soul Kitchen), cu Tahar Rahim în rolul principal (Un prophète), spune povestea unui supravieţuitor al genocidului armenilor de la începutul secolului XX, care porneşte în căutarea fetiţelor sale dispărute în timpul masacrului. Filmul va avea premiera în România vineri, 8 mai, ... Citeşte mai departe »

„The Search”, de Michael Hazanavicius, are premiera în România

The Search / Căutarea, o poveste emoţionantă despre războiul din Cecenia, în regia și după un scenariu de Michael Hazanavicius (premiul Oscar pentru The Artist), cu Bérénice Bejo (The Artist) şi Annette Bening (The Kids Are All Rigth, American Beauty), va avea premiera în România pe 19 decembrie. The Search spune povestea a patru personaje angrenate, cu sau fără voia ... Citeşte mai departe »

Brad Pitt revine cu un nou film de succes, „Furia: Eroi anonimi”

Catalogat de presa internaţională drept ,,cel mai bun film despre război din ultimii 30 de ani”, Furia: Eroi anonimi îi asigură lui Brad Pitt o revenire spectaculoasă pe marile ecrane din 24 octombrie, odată cu premiera filmului în România. Debutul răsunător înregistrat de Fury (Furia: Eroi anonimi) pe plan internaţional, unde a ocupat încă din primul weekend poziţia de lider ... Citeşte mai departe »

În curând, la cinema: „Maps to the Stars”, o satiră la adresa industriei de la Hollywood

Maps to the Stars / Hărţi către stele, cel mai recent film al regizorului canadian David Cronenberg, o satiră cinematografică la adresa showbiz-ului de la Hollywood, în care îi veţi putea vedea pe Julianne Moore, John Cusack, Robert Pattinson şi Mia Wasikowska, va avea premiera în România în 31 octombrie. Pelicula este distribuită de Independenţa Film. Filmul este o incursiune ... Citeşte mai departe »

Filmul „Cripta”, de Cornel Gheorghiță, în cinema din 12 septembrie

Cripta, al doilea lungmetraj regizat de Cornel Gheorghiță, va intra în cinematografe din 12 septembrie. Premiera de gală din București va avea loc vineri, 12 septembrie, ora 19.00, la Cinema Studio. Filmul va rula în prezența regizorului Cornel Gheorghiță și a echipei filmului. În Cripta, Leduc (Serge Riaboukine), om de afaceri francez, pregătește renovarea unui vechi cartier din stațiunea Băile ... Citeşte mai departe »

Bienala Veneţia 2014: patru dintre filme, distribuite și în România

Patru dintre filmele prezente la Bienala Veneția 2014 vor fi distribuite în România de Independența Film. Festivalul Internaţional de Film de la Veneţia, ediţia 71, se va desfăşura în perioada 27 august – 6 septembrie 2014.  Din Competiţia Oficială, care cuprinde în total 20 de lungmetraje, Independența Film va aduce și pe ecranele românești trei: THE CUT (regia: Fatih Akin), ... Citeşte mai departe »

Tom Cruise revine în „Edge of Tomorrow: Prizonier în Timp”

Carismaticul actor nominalizat la Oscar Tom Cruise şi frumoasa Emily Blunt joacă în Edge of Tomorrow: Prizonier în Timp, noul thriller science-fiction produs de Warner Bros. Pictures şi Village Roadshow Pictures, în regia lui Doug Liman, care ajunge în cinematografele din ţară pe 6 iunie. Acţiunea spectaculoasă a filmului se desfăşoară într-un viitor apropiat, în care o rasă extraterestră a ... Citeşte mai departe »

„Non-Stop”, cu Liam Neeson, a avut premiera în cinema

Aflat la mii de metri altitudine, actorul Liam Neeson are periculoasa misiune de a salva toţi pasagerii din avion de ameninţările unui terorist necunoscut, în filmul Non-Stop care, din 28 februarie, a avut pemiera în cinematografele din toată ţara. Ragizorul filmului Jaume Collet-Serra a apreciat ocazia de a lucra din nou cu actorul său principal din Necunoscutul. „Când citeam scenariul, ... Citeşte mai departe »