sâmbătă , 18 ianuarie 2020

Arhivă etichete: premiera filme

Abonare RSS

„Anturaj” ajunge în premieră pe marile ecrane din 12 iunie

Adaptare după popularul serial HBO, comedia „Anturaj” reuneşte distribuţia originală condusă de actorii Kevin Connolly, Adrian Grenier, Kevin Dillon, Jerry Ferrara şi Jeremy Piven, într-o nouă aventură amuzantă, în premieră pe marile ecrane, din 12 iunie. Povestea filmului îi readuce în centrul acţiunii pe actorul de cinema Vincent Chase (Grenier) împreună cu Eric (Connolly), Turtle (Ferrara) şi Johnny (Dillon) care ... Citeşte mai departe »

„Chappie” vine în cinematografele din România pe 6 martie

Neill Blomkamp revine la invitația pe care ne-a făcut-o în filmele sale anterioare, District 9 şi Elysium, aceea de a ne reimagina lumea în care trăim. Blomkamp a combinat acţiunea cu conştiinţa socială, iar această combinaţie a stârnit o reacţie de neuitat, rămânând în memoria spectatorilor. În filmul actual, Chappie, Blomkamp abordează din nou acest subiect sensibil.  Acţiunea din Chappie ... Citeşte mai departe »

„Ascensiunea lui Jupiter” se lansează pe 6 februarie în 3D şi IMAX 3D

Channing Tatum şi Mila Kunis formează pentru prima dată un cuplu pe marile ecrane în „Ascensiunea lui Jupiter”, o aventură SF de proporţii epice, realizată de Lana şi Andy Wachowski şi produsă de Warner Bros. Pictures. Filmul care are premiera în 3D şi IMAX 3D pe 6 februarie.    Jupiter Jones (Kunis) s-a născut sub o stea norocoasă, la care ... Citeşte mai departe »

„Wish I Was Here”, cu Zach Braff și Kate Hudson, în curând la cinema

Kate Hudson (Almost Famous, How to Lose a Guy in 10 Days), Zach Braff (Garden State, Chicken Little, serialul Scrubs, Oz the Great and Powerfull), Joey King (Crazy, Stupid, Love, Oz the Great and Powerfull) și Pierce Gagnon (Looper, Rio 2) joacă în Wish I Was Here / Rolul vieţii mele, o comedie realizată cu ajutorul a peste 45.000 de ... Citeşte mai departe »

„Mommy”, reprezentantul Canadei la Oscar 2015, intră în cinematografe din 23 ianuarie

Mommy / Mami (2014), în regia lui Xavier Dolan, deținătorul Premiului Juriului la Cannes 2014 şi alegerea Canadei pentru secţiunea “Cel mai bun film străin”, la Oscar 2015, va avea premiera în România în 23 ianuarie. Mommy spune povestea emoţionantă a unei mame şi a fiului ei, un adolescent hiperactiv în vârstă de 15 ani care suferă, printre altele, de ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus