marți , 28 noiembrie 2023

Arhivă etichete: premiera

Abonare RSS

Martin Scorsese revine pe marile ecrane cu filmul ,,Silence”

Laureat al premiului Oscar, regizorul Martin Scorsese aduce pe marile ecrane, din 17 martie, povestea mult așteptată despre credință și religie, care se concentrează asupra unor misionari portughezi din secolul al XVII-lea. Aceștia pornesc într-o călătorie periculoasă în Japonia, pentru a-și găsi mentorul pierdut, părintele Cristavao Ferreira, și pentru a împărtăși și altora crezul creștin. Scorsese regizează „Silence” pe baza ... Citeşte mai departe »

Premieră pe scena Operei Naționale: „Così fan tutte”, de W. A. Mozart

Sâmbătă, 27 februarie,de la ora 19:00, la Opera Națională București are loc premiera spectacolului de operă „Così fan tutte” de Wolfgang Amadeus Mozart, în regia artistului britanic John Fulljames, regizor asociat al Royal Opera House „Covent Garden” din Londra. Realizată în co-producţie cu Opera Garsington din Marea Britanie – instituție situată pe proprietatea Wormsley din Buckinghamshire, în apropiere de Londra, ... Citeşte mai departe »

Pierce Brosnan revine în „Nume de Cod: Spionul de noiembrie”

De două ori nominalizat la Globul de Aur, Pierce Brosnan este de cele mai multe ori asociat cu moştenirea lăsată de Bond. Din 10 octombrie, aduce adrenalina la cote maxime odată cu revenirea sa pe marile ecrane, de această dată, în rolul unui fost agent CIA în thriller-ul Nume de Cod: Spionul de noiembrie. Cu o vastă experienţă în domeniul ... Citeşte mai departe »

„Le Meraviglie”, cu Monica Bellucci și Alexandra Lungu, deschide Festivalul de Film „Anonimul”

Inclus în Competiţia Oficială Cannes 2014 şi distins cu Grand Prix de către Juriul prezidat de Jane Campion, filmul “Le meraviglie”/ “The wonders”/ “Minuni” va fi proiectat în avanpremieră în deschiderea celei de-a XI-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film Independent ANONIMUL, la Bucureşti, pe 12 august. „Le meraviglie” este povestea unei familii multietnice de apicultori din zilele noastre, care ... Citeşte mai departe »

„Din greșeală împreună”, un nou film cu Drew Barrymore și Adam Sandler

Cea de-a treia colaborare dintre actorii Drew Barrymore și Adam Sandler, Din greșeală împreună marchează un nou proiect care îi aduce împreună pe marile ecrane, ca urmare a succesului de care s-au bucurat în comediile romantice Mereu la prima întâlnire și Nuntă cu cântec. Din 20 iunie,  Din greșeală împreună va putea fi urmărit în premieră și pe marile ecrane ... Citeşte mai departe »

Andreea Marin debuteaza în animație cu „Păsări Libere 3D”

Aflată la prima colaborare în cadrul unui proiect de animație, din 14 noiembrie, Andreea  Marin o interpretează pe Jenny, în comedia Păsări Libere 3D, un film distribuit în cinematografe de MediaPro Distribution. ,,A fost o bucurie să fac pentru prima dată această muncă frumoasă, să mă transpun în pielea unui personaj animat. Şi nu a fost deloc ușor cum poate ... Citeşte mai departe »

Exploziile şi hohotele de râs se ţin lanţ în „Greu de pensionat 2”

Cei mai neobosiţi şi periculoşi agenţi secreţi pensionaţi revin în forţă cu o misiune de importanţă mondială, o echipă mai numeroasă şi comedie din plin în Greu de pensionat 2, un film distribuit de MediaPro Distribution, în toate cinematografele din ţară, începând cu 2 august. Expansiva brigadă din prima parte a seriei, alcătuită din Bruce Willis, Mary Louise Parker, John ... Citeşte mai departe »

Catherine Zeta-Jones a purtat o rochie Maria Lucia Hohan la premiera „Red 2”

Maria Lucia Hohan își continuă ascensiunea la Hollywood, unde tot mai multe celebrități îi poartă creațiile. Marți, și Catherine Zeta-Jones a îmbrăcat o rochie semnată de designerul român, la premiera celui mai nou film în care joacă, „Red 2”. Editorii de la mydaily.co.uk descriu apariția actriței la evenimentul din Los Angeles ca fiind „grozavă”. În plus, au cuvinte de laudă ... Citeşte mai departe »

Din 12 iulie, la cinema: monştri contra monştri în „Cercul de Foc”

Prodigiosul cineast Guillermo del Toro prezintă acţiunea SF Cercul de Foc, o producţie Warner Bros. Pictures şi Legendary Pictures, distribuită de MediaPro Distribution, din 12 iulie, în IMAX 3D şi cinematografele din toată ţara. Când legiuni de creaturi monstruoase, cunoscute sub numele Kaiju, încep să atace omenirea, un război interminabil va provoca milioane de victime şi va consuma aproape toate ... Citeşte mai departe »

„Man of Steel: Eroul”, din 21 iunie, pe marile ecrane

Un film Warner Bros. Pictures şi Legendary Pictures, Man of Steel: Eroul îl aduce pe Henry Cavill (Nemuritorii: Războiul zeilor, Dinastia Tudorilor) în rolul legendarului Clark Kent/ Superman, din 21 iunie, în cinematografe. Filmul regizat de Zack Snyder (300: Eroii de la Termopile, Cei ce veghează) este distribuit în România de MediaPro Distribution. Un băiat descoperă că are puteri extraordinare ... Citeşte mai departe »