marți , 28 noiembrie 2023

Arhivă etichete: premiere cinema

Abonare RSS

Cel mai întunecat dintre capitolele „Insidious”, din 19 iunie, în cinema

Pentru a-ţi da fiori, Insidious: Chapter 3 se întoarce în timp, cu mulţi ani înainte de acţiunea din primele două „capitole”, care s-au ocupat de bântuirea familiei Lambert. Leigh Whannell, scenaristul şi regizorul noului film, alege să o readucă în poveste pe Elise Rainier, mediumul interpretat de Lin Shaye. Elise fusese ucisă în ultima parte a luptei pentru salvarea familiei ... Citeşte mai departe »

De vinerea viitoare, în cinematografe: „Miss Julie”, cu Jessica Chastain și Colin Farrell

Miss Julie (2014), cu Jessica Chastain, Colin Farrell și Samantha Morton, în regia norvegienei Liv Ullmann, va avea premiera în România vineri, 24 aprilie. Adaptare după piesa de teatru omonimă scrisă în 1888 de norvegianul August Strinberg, Miss Julie a făcut parte din selecţia oficială a Festivalului Internaţional de Film de la Toronto, în 2014. Povestea are loc într-un castel ... Citeşte mai departe »

“Cel ales”: Olimpia Melinte interpretează acelasi personaj la vârste diferite în filmul lui Cristian Comeagă

Singura actriță româncă nominalizată la Premiile Goya, una dintre cele mai de succes actrițe la momentul actual, Olimpia Melinte revine pe marile ecrane în rolul Marcelei, în „Cel ales”, cel mai recent film semnat de regizorul Cristian Comeagă. Actriță versatilă și cameleonică, Olimpia Melinte apare în două momente cheie ale vieții personajului principal, Domnul X. „Olimpia întrupează și însuflețește cu ... Citeşte mai departe »

Liam Neeson este „Urmărit în Noapte”, din 13 martie, la cinema

Actorii nominalizaţi la Oscar Liam Neeson şi Ed Harris, împreună cu Vincent D’Onofrio, ajung din 13 martie pe marile ecrane, în filmul de acţiune „Urmărit în Noapte”. Producţia Warner Bros. Pictures este regizată de Jaume Collet-Serra („Non-Stop”). Mafiot cu reputaţie şi gangster de temut, Jimmy Conlon (Liam Neeson) a trăit deja partea bună a vieţii sale. Acum, însă, este bântuit ... Citeşte mai departe »