joi , 7 iulie 2022

Arhivă etichete: premiu

Abonare RSS

Diane Keaton, premiată pentru întreaga carieră, la Zürich

Actrița Diane Keaton va primi, toamna aceasta, premiul Golden Icon pentru întreaga carieră, în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Zürich, care va avea loc între 25 septembrie și 5 octombrie. Actrița americană, în vârstă de 68 de ani, va primi distincția în timpul unui eveniment care va avea loc pe 1 octombrie, informează hollywoodreporter.com. De asemenea, în cadrul ... Citeşte mai departe »

„Nu sunt faimos, dar sunt aromân“, nominalizat la marele premiu al Festivalului de Film Babel

Primul film din istoria cinematografiei vorbit în exclusivitate în limba aromână, „Nu sunt faimos, dar sunt aromân“ a fost nominalizat la categoria „Cel mai bun lungmetraj” din cadrul Festivalului de Film Babel, care se va desfăşura în Sardinia, între 2 şi 7 decembrie 2013. Aflat deja la cea de-a treia ediţie, Festivalul de Film Babel este prima competiţie internaţională destinată ... Citeşte mai departe »

Doi artiști români, premiați la YouTube Music Awards 2013

Khaled Mokhtar (director de imagine) și Matei Dima (regizor) sunt câștigătorii categoriei Innovation of the Year la competiția internațională YouTube Music Awards, cu videoclipul realizat pentru rapper-ul Destorm – See Me Standing. Videoclipurile au fost alese de un juriu internațional format din muzicieni și fani YouTube. Criteriile de departajare au fost creativitatea clipurilor, noutatea tehnică și aprecierea fanilor platformei video. ... Citeşte mai departe »

Patricia Kaas, nominalizată la titlul de „Cea mai bună actriţă” – VIDEO

De la muzică la film nu este decât un singur pas; mai ales în cazul unui artist atât de talentat precum este Patricia Kaas. Desigur, cântăreaţa este cunoscută în lumea întreagă datorită vocii sale, însă nu doar vocea o recomanda, ci şi talentul actoricesc. Pe lângă concertele ce o ţin extrem de ocupată, aceasta având programat un super concert chiar ... Citeşte mai departe »

„În premieră”: Antena 3, medaliată cu Gold World Medal, la New York

Antena 3 a fost premiată alături de cele mai bune televiziuni din întreaga lume, în cadrul unei ceremonii care a avut loc pe 9 aprilie. Carmen Avram şi echipa emisiunii „În premieră” au fost desemnaţi câştigători la New York Festivals World’s Best Television & Film 2013, categoria Best Camerawork, cu reportajul „Pe-un picior de iad”. În finala competiţiei pentru cele ... Citeşte mai departe »

Mitică Popescu va primi un premiu Gopo pentru întreaga carieră

Mitică Popescu, unul dintre cei mai îndrăgiți maeștri ai comediei românești, va fi recompensat pentru întreaga sa carieră cu un premiu Gopo, la ediția 2013 a galei Gopo. Evenimentul va avea loc pe 25 martie, la Opera Națională din Capitală. De-a lungul timpului, în cadrul galei Gopo au mai fost premiați pentru întreaga carieră actori precum Iurie Darie, Ion Besoiu, ... Citeşte mai departe »

Ursul de Aur, în România: „Poziția copilului” a primit trofeul pentru cel mai bun film la Berlinală

Filmul „Poziția copilului”, al regizorului român Călin Peter Netzer, a câștigat cel mai important premiu la Berlinala 2013. Echipa de producție s-a întors, duminică, acasă, unde a fost întâmpinată cu aplauze și flori. „Poziția copilului” va avea premiera în România pe 7 martie. Regizorul Călin Peter Netzer, producătorul Ada Solomon şi o parte din actorii din distribuţia filmului „Poziţia copilului”, ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus