vineri , 19 iulie 2019

Arhivă etichete: presa scrisa

Abonare RSS

Lorena Buhnici: „Tinerii dau REC la telefon şi fac vlog, nu trebuie să ştie să scrie”

Jurnalistă, autoare de blog, fondatoare a site-ului video cavaleria.ro. Dar pe Lorena Buhnici o știu mai ales din postura de realizatoare de interviuri, în care o urmăresc de o bună bucată de vreme. Preferă, deocamdată, să stea departe de televiziune și să-și păstreze libertatea de a face lucrurile după cum îi plac. Emisiunea ei, în care găzduiește oameni pe care-i ... Citeşte mai departe »

Nu-i nimic, iubito, o să-ți dăm noi ție (totul)

Când eram puștoaică, în anii ’90, și trăiam la Vulcan, una dintre marile mele bucurii era când mama mergea în oraș și se întorcea acasă cu tot felul de bunătăți. Covrigi, fructe, dulciuri, mici nimicuri din piață, ziare și reviste. Își cumpăra pentru ea Femeia, Formula AS și VIP, iar mie îmi lua Salut, revista lui George Mihăiță, vă mai ... Citeşte mai departe »

Babel. Despre „Imperfecționiștii”, de Tom Rachman

„Roman coral magistral orchestrat…” se spune în prezentarea editurii Humanitas despre Imperfecționiștii de Tom Rachman. Un roman coral, într-adevăr, și chiar unul atât de bine orchestrat încât nu se simte nici o notă falsă, nici un dezacord. Alcătuit din 11 povestiri, care ar putea fi la fel de bine 11 proze scurte de sine stătătoare, romanul prezintă, prin istoria unui ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus