joi , 9 iulie 2020

Arhivă etichete: presedinte

Abonare RSS

Giorgio Napolitano, reales președinte al Italiei

Preşedintele Italiei, Giorgio Napolitano, a obţinut un nou mandat, în urma votului desfăşurat în Parlament, informează La Repubblica. Napolitano, care în iunie va împlini 88 de ani, a primit în total 738 de voturi. În perioada dinaintea alegerilor, el declarase că este prea în vârstă pentru a mai candida la un mandat de șapte ani la președinția Italiei. Cu toate ... Citeşte mai departe »

Alegeri anticipate în Venezuela, la 30 de zile de la moartea lui Chavez. Nicolas Maduro, interimar

Venezuela va avea alegeri prezidențiale anticipate în următoarele 30 de zile, iar vicepreședintele Nicolas Maduro va asigura interimatul la conducerea statului, după moartea liderului Hugo Chavez. „Acum, că există o vacanţă absolută (la preşedinţie), vicepreşedintele Republicii îşi va asuma (funcţia de) preşedinte şi vor fi convocate alegeri în următoarele 30 de zile. Acesta este mandatul pe care ni l-a dat ... Citeşte mai departe »

Steven Spielberg va fi președintele juriului, la Festivalul de Film de la Cannes 2013

Renumitul cineast Steven Spielberg va fi președintele juriului celei de-a 66-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Cannes, care va avea loc, anul acesta, în perioada 15 – 26 mai, informează organizatorii evenimentului.   „Pentru mine este o mare onoare şi un imens privilegiu să prezidez juriul unui festival care nu încetează să dovedească, neobosit, faptul că cinema-ul ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus