marți , 27 iulie 2021

Arhivă etichete: Pretuieste viata

Abonare RSS

Andreea Marin revine cu „Preţuieşte viaţa!”, la TVR 1

foto: TVR Din 27 martie, Andreea Marin lansează la TVR 1 emisiunea „Preţuieşte viaţa!”, un program de infotainment dedicat celor care vor să trăiască frumos la orice vârstă. De-a lungul anilor, interesul atât al publicului larg, cât şi al mass media pentru povestea personală şi evoluţia omului Andreea Marin a fost unul constant. Şansa de a începe o nouă viaţă ... Citeşte mai departe »

Andreea Marin: „În fiecare dimineaţă, când mă privesc în oglindă, îmi spun două vorbe: preţuieşte viaţa!”

Din 20 octombrie, ora 20.45, Andreea Marin revine la TVR într-un show cu destine fascinante, trăiri şi emoţii din plin. Oameni fără nume sonore, al căror destin a fost marcat de o provocare dificil de depăşit şi care au ştiut să se ridice şi să meargă mai departe, devenind exemple pentru cei din jur, sunt protagoniştii emisiunii Preţuieşte viaţa, pe ... Citeşte mai departe »

Andreea Marin: „Stă în puterea noastră să alegem cum vrem să trăim”

A stat câţiva ani departe de micul ecran, pentru că nu acceptă compromisuri şi emisiuni a căror miză este simpla apariţie la televizor. Revine, însă, din octombrie, la TVR, pentru că are un proiect în care crede, un proiect cu un impact pozitiv asupra oamenilor. Pentru că Preţuieşte viaţa, Andreea Marin îi aduce în lumina reflectoarelor pe cei care au ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus