vineri , 1 iulie 2022

Arhivă etichete: Principesa Margareta

Abonare RSS

Principesa Margareta şi Principele Radu participă la un concert regal, la Sala Radio

Pentru că ideea de regalitate înseamnă – dincolo de orice semnificaţie politică – asocierea cu noţiunile de eleganţă, rafinament şi valoare, o sărbătoare ca cea a Zilei Regalităţii (10 mai) nu se putea potrivi mai bine cu altceva decât cu un adevărat regal muzical la cel mai înalt nivel artistic. Sâmbătă, 11 mai (ora 19.00), Orchestra Naţională Radio va prezenta ... Citeşte mai departe »

Principesa Margareta vorbeşte, pe 8 martie, despre cartea inspirată de viaţa Reginei Ana

Curtea Veche Publishing şi Casa Regală a României pregătesc un eveniment special de Ziua Internaţională a Femeii. Astfel, pe 8 martie, începând cu ora 18.30, ASR Principesa Margareta va prezenta volumul dedicat mamei Alteţei Sale, “Ana. Portretul Reginei/ Portrait of the Queen”, semnat de ASR Principele Radu al României. Evenimentul va avea loc în Librăria Cărtureşti din AFI Palace Cotroceni ... Citeşte mai departe »

Victor Rebengiuc a primit decoraţia „Nihil Sine Deo” din partea Majestăţii Sale Regele Mihai I

În 28 februarie, într-o ceremonie care nu a mai avut loc la Castelul Peleş din 1947, Victor Rebengiuc a primit decoraţia „Nihil Sine Deo” din partea Majestăţii Sale Regele Mihai I, reprezentat de Principesa Margareta. În premieră la Ora Regelui de sâmbătă, 2 martie, Bogdan Şerban Iancu, realizatorul acestei ediţii, vă prezintă ceremonia de la Peleş. Cu acelaşi prilej au ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus