luni , 18 ianuarie 2021

Arhivă etichete: proces

Abonare RSS

Katherine Jackson: Michael mi-a spus că nu voia să mai danseze Moonwalk la 50 de ani

Katherine Jackson a declarat că a fost surprinsă că fiul ei, Michael, a acceptat să susțină turneul „This Is It”, întrucât „regele pop” glumea deseori despre faptul că va ajunge un artist bătrân și spunea că nu își dorește ca, la vârsta de 50 de ani, să mai facă reprezentații cu celebrul său stil de dans, Moonwalk. În declarația pe ... Citeşte mai departe »

Primul interviu al fostului președinte egiptean Hosni Mubarak după înlăturarea de la putere

Fostul președinte egiptean Hosni Mubarak este convins că generațiile următoare îl vor judeca „în mod corect”, după cum declară în primul său interviu de după înlăturarea de la putere din februarie 2011. „Istoria va fi martoră şi va judeca, sunt convins că generaţiile viitoare mă vor judeca în mod corect”, a declarat Mubarak în interviul acordat ziarului Al-Watan. Totodată, fostul ... Citeşte mai departe »

Evaziune cu ghinion: Domenico Dolce și Stefano Gabbana, condamnați la plata unei amenzi uriașe

Domenico Dolce și Stefano Gabbana, designerii din spatele casei de modă care le poartă numele, au fost condamnați la plata unei amenzi de 343 de milioane de euro, pentru evaziune fiscală. Cu toate astea, avocații celor doi au dreptul la recurs, iar dacă vor câștiga în instanță, pedeapsa ar putea fi suspendată, scrie presa italiană. Procesul a avut loc recent, ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus