sâmbătă , 12 iunie 2021

Arhivă etichete: Prochaine

Abonare RSS

Viva la Fiesta! V for Vintage: modă și distracție la Sala Palatului

V for Vintage se pregăteşte de petrecere! Pe 16 şi 17 mai, la Sala Palatului, ediţia V for Vintage cu numărul 14 vibrează în ritmuri de fiesta. Carnavalul de la Rio combinat cu “Diavolul se îmbraca de la Prada” – ăsta, cu siguranţă, e un eveniment de neratat. Culoare, energie, mişcare, toate reinterpretate în cheie contemporană, sunt ingredientele celor două ... Citeşte mai departe »

Anca Rădulescu: cinci bijuterii preferate

Am invitat-o pe Anca Rădulescu, creatoarea celor mai inedite bijuterii handmade românești – Prochaine – să pună pe hârtie cinci dintre accesoriile sale favorite. Alegerile ei sunt o adevărată inspirație pentru toți iubitorii de frumos. Inelul Selda Okutan Îmi place această bijuterie pentru că îmi aminteşte că, din când în când, trebuie să ne oprim din ritmul ameţitor al fiecărei ... Citeşte mai departe »

Anca Radulescu și Prochaine participă la Marché de Noël

În 14 şi 15 decembrie, designerul Anca Rădulescu duce Prochaine la Marché de Noël! Organizatorii şi-au propus ca, anul acesta, să transforme târgul cadourilor de designer într-o poveste de iarnă cu zâne sofisticate, spiriduşi năstruşnici şi, mai ales, obiecte magice, create de elfi talentaţi. Ajuns la cea de-a cincea ediţie, Marché de Noël se va desfăşura anul acesta în weekendul ... Citeşte mai departe »

Zece răspunsuri despre bijuterii, cu designerul Prochaine, Anca Rădulescu

  Este creatoarea celui mai inedit brand de bijuterii handmade din România. Deși lansate abia în urmă cu doi ani, accesoriile Prochaine – de inspirație medievală, realizate din zale împletite manual – și-au câștigat, deja, locul în inimile celor care caută frumosul și originalul într-un singur produs. Am invitat-o pe Anca Rădulescu să răspundă la 10 întrebări pe tema sa ... Citeşte mai departe »

Designerul Anca Rădulescu revine la AUTOR, cu o nouă colecție

Anca Rădulescu se pregătește să participe din nou la AUTOR, cel mai așteptat eveniment al primăverii dedicat designului de bijuterie contemporană. La cea de-a noua ediție a târgului, care va avea loc în zilele de 20 și 21 aprilie, la Sala Dalles din Capitală, designerul Prochaine își va prezenta cea mai proaspătă colecție, Static.Dinamic. Noua colecție Prochaine cuprinde o brățară, ... Citeşte mai departe »

Prochaine: trei accesorii perfecte pentru primăvară

Nici un anotimp nu este mai potrivit decât primăvara pentru a ne aduce aminte de accesoriile preferate și a le asorta la noile noastre ținute, de acum mult mai lejere și mai feminine. V-am pregătit trei sugestii, trei accesorii deosebite, realizate de designerul Anca Rădulescu, creatoarea brandului de bijuterii handmade Prochaine. Colierul Prochaine Demya Grație stilului inovativ în care a ... Citeşte mai departe »

Designerul Anca Rădulescu lansează o nouă linie de bijuterii – Prochaine Silver

Designerul Anca Rădulescu, deja cunoscută pentru bijuteriile sale handmade din zale împletite în manieră medievală, pregătește un moment important pentru brandul pe care l-a creat, Prochaine. Ea va lansa o nouă linie de bijuterii, Prochaine Silver, în premieră la târgul de bijuterii Inhorgenta München, care va avea loc între 22 și 25 februarie, în Germania. După ce a prezentat, în ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus