miercuri , 22 septembrie 2021

Arhivă etichete: produse Bioderma

Abonare RSS

Concurs Bioderma: tu cum ai grijă de tenul tău?

foto Pentru că tocmai ne-am adunat 5.000 de prieteni pe pagina de Facebook și pentru că imediat e Crăciunul, am complotat cu Bioderma să vă facem un mic cadou! Avem patru soluții micelare, care știți deja cât de bune sunt, că v-am povestit deja despre ele. Ce vă rugăm să faceți ca să participați la concurs? Să ne răspundeți, într-un ... Citeşte mai departe »

Protecție solară de calitate, pentru o piele bronzată și sănătoasă

foto Întâlnirea cu soarele la piscină, la mare sau în drumeții pe culmile munților este o reală plăcere pentru noi toți, însă poate să şi dăuneze pielii dacă nu o îngrijim corespunzător. Expunerea neprotejată la soare poate avea efecte neplăcute imediate, provocând arsuri solare sau insolații, dar și unele mult mai profunde cu urmări pe termen mai lung, ca îmbătrânirea ... Citeşte mai departe »

Concurs Bioderma: care e secretul tău de frumusețe?

LaRevista.ro și Bioderma vă invită la concurs! Vrem să vă facem cunoștință cu un produs nou, Photoderm MAX Aquafluide SPF 50+, și să vă reamintim de un demachiant de top, soluția micelară Sensibio H2O. Avem trei pachete cu cele două minuni cosmetice, care abia așteaptă să ajungă la voi! Știați că Bioderma este inventatorul soluției micelare? Produsul a revoluționat piața ... Citeşte mai departe »

Prima protecție solară foarte înaltă, lejeră ca apa, cu efect „dry touch”

Laboratoarele Dermatologice Bioderma lansează Photoderm MAX Aquafluide SPF 50+, o realizare tehnologică unică ce combină  o textură ultra-fluidă, lejera ca apa, cu un efect DRY TOUCH și o protecție solară foarte înaltă, potrivită tuturor tipurilor de piele, inclusiv pentru cea mixtă sau grasă. Până de curând era o provocare să combini o protecție solară foarte înaltă cu o textură ultra-fluidă ... Citeşte mai departe »

Hydrabio H2O, o nouă loțiune micelară de la Bioderma, pentru ten deshidratat

(P) Bioderma, inventatorul soluţiei micelare, te invită să descoperi Hydrabio H2O, prima soluție micelară destinată tenului deshidratat, ce îndepărtează machiajul, chiar și pe cel rezistent, de pe față și conturul ochilor, hidratează și reține apa în piele, calmează și decongestionează tenul. Deshidratarea poate fi o caracteristică temporară a oricărui tip de ten – gras, sensibil sau normal – și înseamnă un deficit ... Citeşte mai departe »

Pentru geanta de plajă: Photoderm Mineral Spray SPF 50+ și SOS Spray, de la Bioderma

Când auzim „Bioderma”, știm deja că avem de a face cu produse de cea mai bună calitate. Dintre toate cosmeticele pe care le-am încercat, loțiunea micelară ni se pare absolut irezistibilă, dar și noile produse destinate plajei ne fac cu ochiul. Photoderm MINERAL Spray SPF 50+ 100 ml oferă fotoprotecţie foarte înaltă pentru pielea alergică sau sensibilă la filtre chimice, ... Citeşte mai departe »

Sensibio Tolerance Plus+, de la Bioderma, salvarea tenurilor sensibile

Tenul tău este intolerant sau chiar alergic și reacționează imediat la tot felul de stimuli? Simți un disconfort cutanat permanent? Este imposibil să îți găsești crema potrivită, pentru că pielea ta nu suportă nimic, se inflamează imediat, te strânge, te înțeapă și simți o căldură locală îngrozitoare? Soluția pentru tenul tău, creată de Laboratoarele Dermatologice Bioderma, te așteaptă de acum ... Citeşte mai departe »

Nou la Bioderma: gel de duș și gel spumant, în varianta „Travel size”

Bioderma a lansat recent două produse în varianta „Travel size”: Atoderm Gel de duș, la 100 mililitri, şi Sebium gel spumant, la aceeași cantitate. Alături de noile produse, gama „Travel size” este completată de binecunoscutele soluţii micelare Sensibio H2O 100 ml şi Sebium H2O 100 ml. Pentru trusa de călătorie, vacanțe sau călătorii de serviciu, Bioderma are acum o gamă ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus