sâmbătă , 12 iunie 2021

Arhivă etichete: produse machiaj

Abonare RSS

De ce n-o să ader prea curând la mișcarea #nomakeup

foto Tocmai în ziua în care vă scriam, cu entuziasm perfect frivol, despre ce ruj grozav am decoperit și despre lacul meu de unghii, îmi iese în cale un articol în care Alicia Keys anunță, în gura mare și pe toate gardurile media, că ea de acum înainte nu va mai purta machiaj. Niciodată! Nici în timpul liber, nici la ... Citeşte mai departe »

Beauty-blender: cum folosești produsul vedetă în machiaj

Există puține produse care să fi câştigat la fel de multă popularitate în domeniul machiajului precum beauty blender-ul. Pune bureţelul magic într-o cameră plină cu farduri, iar acesta va ieşi cu siguranţă în evidenţă. În cazul în care nu eşti familiarizată cu acest bureţel în formă de ou, trebuie să ştii că el îţi sare în ajutor de fiecare dată ... Citeşte mai departe »

O mascara de păstrat: Lancôme Hypnôse

foto Despre cea mai bună mascara pe care am descoperit-o până acum: Hypnôse, de la brandul Lancôme. Am încercat de-a lungul anilor nenumărate branduri de mascara și credeam că le-am văzut pe toate până am descoperit Lancôme. Hypnôse – varianta pentru volum, cu perie simplă, dreaptă – e cea mai bună pe care am întâlnit-o. Substanța e intensă și îmbracă ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus