marți , 11 mai 2021

Arhivă etichete: protectie solara

Abonare RSS

Fotosensibilitatea: de ce unii dintre noi avem probleme când ne expunem la soare

foto Sensibilitatea la soare, cunoscută şi drept fotosensibilitate, reprezintă un motiv frecvent al vizitei la dermatolog, mai ales în lunile de primăvară şi vară. Această problemă este diferită de arsurile solare, pe care mulţi dintre noi le-am experimentat ocazional şi accidental, fotosensibilitatea manifestându-se prin mâncărime, roşeaţă, vezicule pline cu lichid, papule mici, plăci mai ridicate şi edemațiate care apar pe ... Citeşte mai departe »

Partea proastă și partea bună

Partea proastă, când locuiești într-o zonă rezidențială din Atlanta, este că, dacă n-ai mașină sau nu știi să conduci, ești blocat aici. V-am mai povestit despre asta. Partea bună? Ai inclus în prețul chiriei accesul la sală și la piscină. Partea și mai bună? Dacă mergi după-amiaza, pe la 5, când soarele și apa sunt perfecte, piscina e toată doar ... Citeşte mai departe »

Protecție solară de calitate, pentru o piele bronzată și sănătoasă

foto Întâlnirea cu soarele la piscină, la mare sau în drumeții pe culmile munților este o reală plăcere pentru noi toți, însă poate să şi dăuneze pielii dacă nu o îngrijim corespunzător. Expunerea neprotejată la soare poate avea efecte neplăcute imediate, provocând arsuri solare sau insolații, dar și unele mult mai profunde cu urmări pe termen mai lung, ca îmbătrânirea ... Citeşte mai departe »

Concurs Bioderma: care e secretul tău de frumusețe?

LaRevista.ro și Bioderma vă invită la concurs! Vrem să vă facem cunoștință cu un produs nou, Photoderm MAX Aquafluide SPF 50+, și să vă reamintim de un demachiant de top, soluția micelară Sensibio H2O. Avem trei pachete cu cele două minuni cosmetice, care abia așteaptă să ajungă la voi! Știați că Bioderma este inventatorul soluției micelare? Produsul a revoluționat piața ... Citeşte mai departe »

Pentru geanta de plajă: Photoderm Mineral Spray SPF 50+ și SOS Spray, de la Bioderma

Când auzim „Bioderma”, știm deja că avem de a face cu produse de cea mai bună calitate. Dintre toate cosmeticele pe care le-am încercat, loțiunea micelară ni se pare absolut irezistibilă, dar și noile produse destinate plajei ne fac cu ochiul. Photoderm MINERAL Spray SPF 50+ 100 ml oferă fotoprotecţie foarte înaltă pentru pielea alergică sau sensibilă la filtre chimice, ... Citeşte mai departe »

Cum să-ți prepari acasă o cremă de protecție solară

Când facem atâtea eforturi ca să fim frumoase, când ne supunem atâtor proceduri cosmetice, tocmai pentru ca tenul nostru să arate impecabil, nu prea vrem ca toată această muncă să fie distrusă, nu-i aşa? Pentru că oricât de eficiente ar fi procedurile cosmetice, aparatele, laserele şi radiofrecvenţele, şi oricât de miraculoase ar fi măştile şi tratamentele cosmetice, SOARELE poate distruge ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus