miercuri , 25 noiembrie 2020

Arhivă etichete: Quentin Tarantino

Abonare RSS

Ennio Morricone compune muzica pentru noul western al lui Quentin Tarantino, „The Hateful Eight”

foto Ennio Morricone va compune muzica pentru coloana sonoră a noului film al lui Quentin Tarantino, „The Hateful Eight”, care va avea premiera anul acesta. Este pentru prima oară în ultimii 40 de ani când celebrul compozitor scrie muzică pentru coloana sonoră a unei pelicule western, iar vestea vine ca o surpriză, întrucât Morricone a declarat în trecut că nu ... Citeşte mai departe »

„Pulp Fiction”, cu Uma Thurman & Quentin Tarantino

Nu există roluri care s-o descrie mai bine pe Uma Thurman decât cele din filmele lui Quentin Tarantino. Înainte de „Kill Bill”, a fost marele „Pulp Fiction”. În această fotografie, actrița și regizorul, surprinși împreună pe platourile de filmare, de Linda R.Chen, în 1994. Sursă: The Red List Citeşte mai departe »

Quentin Tarantino intenționează să se retragă din activitate

Quentin Tarantino spune că intenționează să se retragă din activitatea de regizor, după ce a încheiat cel mai recent film, „The Hateful Eight”. Artistul spune că „sună corect” să se ocupe de alte lucruri și să-i lase pe admiratori cu sentimentul că vor mai mult, după ce a turnat zece filme. „Voi scrie piese de teatru și cărți, voi îmbătrâni ... Citeşte mai departe »

Cristina Cioran: Top 5 filme preferate

Cristina Cioran are gusturi eclectice când vine vorba de filme. Apreciază deopotrivă agresivitatea frustă din filmele lui Tarantino, și candoarea absolută din „Liceenii”. Să aflăm care sunt cinci dintre filmele favorite ale prezentatoarei TV! CRISTINA CIORAN: Pulp fiction – un film de referinţă al lui Quentin Tarantino, care va rămâne în istoria cinematografiei. Tarantino a inventat un alt gen de ... Citeşte mai departe »

„Django Unchained”, o nouă operă de artă marca Tarantino

Dacă iubiți filmele lui Quentin Tarantino, „Django Unchained” vă va pune într-o încurcătură, căci nu veți ști pe ce loc să-l așezați, într-un top 3 al operelor de artă semnate de regizorul american. Iar dacă nu iubiți filmele autorului „Kill Bill”… probabil că încă nu le-ați văzut. Acţiunea are loc în sudul Statelor Unite, cu doi ani înainte de Războiul ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus