vineri , 1 iulie 2022

Arhivă etichete: Ramona Voicu interviu

Abonare RSS

Ramona Voicu: „Noi trăim deja o existență ideală”

Mi-a fost dor să stau de vorbă cu Ramona Voicu, așa că am invitat-o la un nou interviu. Nu ne-am impus nicio temă anume, ci ne-am lăsat în voia și-n farmecul conversației, așa cum faci cu un prieten vechi în fața unei cești de cafea. Am vorbit despre bucurii și neplăceri din viața noastră de zi cu zi, despre cât ... Citeşte mai departe »

Ramona Voicu: „Mă simt mereu cea mai bogată când mă îndrăgostesc”

De la Paris, pentru voi: Ramona Voicu, într-un interviu-portret prin care mi-am dorit s-o cunoașteți mai bine și s-o adăugați în lista voastră de oameni preferați, dacă nu se află deja acolo. Care sunt primele lucruri pe care le faci dimineaţa? Mă închin, îmi fac cafeaua. După, celelalte. Cum arată o zi perfectă pentru tine? Perfectă este când mă trezesc ... Citeşte mai departe »

Ramona Voicu: „Azi îmi permit luxul să fiu tot ce-mi dau voie să fiu”

„Sufletul liber e un lucru rar, dar ușor de recunoscut – de obicei, pentru că aparține acelor oameni în compania cărora te simți bine, foarte bine.” Ramona Voicu se potrivește perfect descrierii lui Charles Bukowski. Creatoare de imagine, artizană de stil pentru cei care nu s-au născut cu simțul ei estetic, Ramona e în primul rând o bonne vivante, o ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus