duminică , 25 iulie 2021

Arhivă etichete: Rasnov

Abonare RSS

Unde să te pierzi în Transilvania: Cetatea Râșnov

Sunt în Transilvania multe locuri în care ne-am putea pierde, preț de câteva ore, doar pentru frumusețea ideii de a ne afla departe de tot ce trăim în mod obișnuit. Dintre toate, preferat rămâne un loc lângă care, practic, am crescut și pe care l-am vizitat de mai multe ori, dar niciodată ca până de curând, în vacanța pe care ... Citeşte mai departe »

Mihai Trăistariu organizează „Liga Campionilor”: Talentul trebuie să învingă non-valorile!

Mihai Trăistariu se pregătește să dea startul unei noi ediții a „Ligii Campionilor”, competiție muzicală ce va avea loc în județul Brașov, la Râșnov. Artistul spune că visează la o zi în care talentul să învingă non-valorile și în care concursul organizat de el să devină un loc de întrecere pentru cele mai bune voci din România și de peste ... Citeşte mai departe »

Trupa irlandeză Primordial, prima confirmare la Rockstadt Extreme Fest

Cea dintâi trupă confirmată pentru Rockstadt Extreme Fest este Primordial (Irlanda), unul din numele cult ale scenei metal contemporane.Irlandezi vor ajunge în ţara noastră în ultimul week-end al verii şi vor urca pe scena festivalului pe 30 august. Primordial activează sub actuala denumire pe scena internaţională de metal din 1992. Dacă sonorităţile cu care şi-au făcut simţită prezenţa în primii ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus