vineri , 1 iulie 2022

Arhivă etichete: reciclare

Abonare RSS

Yard Sale a ajuns la ediția cu numărul 55!

După aproape trei ani şi jumătate de activitate, Yard Sale are loc, pentru a 55-a oară, pe 18 și 19 Iunie. Un weekend minunat de scotoceli şi surprize! „Terasa şi interiorul Jacques Pot te aşteaptă pentru două zile de cumpărături cu preţuri mici-mici. Bem o limonadă, schimbăm impresii, garderobe şi zâmbete”, spune organizatoarea târgului, Gabi Urdă. Evenimentul se desfășoară și ... Citeşte mai departe »

De notat în agendă: Yard Sale de februarie

Yard Sale 6 & 7 Februarie, 10:30-18:00, la Jacques Pot! Pe strada Sborului, la nr. 2, tot în zona Rosetti. La Yard Sale, te simţi că în casa celui mai bun prieten! „Mulţumim tuturor scotocitorilor şi dependenţilor de Yard Sale care ne sunt mereu alături şi ne sprijină să ducem mai departe această mişcare de reciclare şi reutilizare. Ne revedem ... Citeşte mai departe »

Refashion: cum să-ți reinventezi hainele de care te-ai plictisit (și să salvezi planeta)

foto Voi ce faceți cu hainele de care v-ați plictisit? Le faceți cadou prietenilor? Le donați celor care chiar nu au de niciunele? Orice ați alege, ideal e să nu le lăsați să zacă în fundul dulapului, ci să încercați să le prelungiți viața – fie că le dați mai departe cuiva care știți le va purta, fie că le ... Citeşte mai departe »

Recycle & Bicycle: din ce e confecționată cea mai cool geantă de bicicletă

  Vino joi, 2 iulie 2015, după orele 19:00, la Grădina cu Filme din Piaţa Alexandru Lahovari nr.7 să faci cunoştinţă cu geanta de bicicletă perfectă, confecţionată din bannere publicitare după o schiţă de produs câştigătoare. Te aşteaptă workshop-uri de Reciclare Creativă, concert We Singing Colors şi multe surprize. La începutul lunii mai, remesh a lansat un concurs de design ... Citeşte mai departe »

Yard Sale de ianuarie: schimbă sau vinde, la prețuri mici, chestii care nu-ți mai folosesc

Un an de Yard Sale s-a încheiat şi suntem gata de scotoceala pentru al doilea! Sâmbătă, 25 ianuarie, la Dianei 4 (str. Dianei, nr. 4, zona Piaţa Rosetti) ne revedem, de la 9:30 la 18:00, să găsim un sens hainelor, pantofilor, bijuteriilor, obiecte decorative şi electrocasnice folosite. Reciclam, adică redăm viaţa hainelor de care ne-am plictisit, pe care casa nu ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus