vineri , 22 octombrie 2021

Arhivă etichete: relatie

Abonare RSS

Fotografie inedită cu Elizabeth Taylor și Richard Burton, expusă la Londra

O fotografie inedită cu Elizabeth Taylor și Richard Burton, realizată la începutul poveștii lor de dragoste, va fi prezentată în premieră publicului larg în cadrul unei expoziții ce va avea loc la National Portrait Gallery din Londra. Instantaneul a fost realizat de fotograful Michael Peto, în octombrie 1963, la scurt timp după ce Taylor și Burton își începuseră relația, informează ... Citeşte mai departe »

Naomi Campbell și miliardarul rus Vladislav Doronin s-au despărțit

Naomi Campbell și iubitul ei, Vladislav Doronin, au decis să se despartă „temporar”, susțin mai multe surse citate în presa internațională. După o relație de cinci ani, în care au fost fotografiați împreună în zeci de ocazii, celebrul topmodel și omul de afaceri rus au luat o pauză, scriu jurnalișii de la contactmusic.com. „Naomi şi Vladislav s-au despărţit, iar el ... Citeşte mai departe »

Apariție rară: Jeremy Irons, alături de soția lui

Au doi copii și sunt căsătoriți de 34 de ani, dar actorul Jeremy Irons și soția sa, Sinead Cusack, se afișează extrem de rar în public împreună. Marți, cei doi au renunțat la discreție și și-au făcut apariția la un eveniment care a avut loc la Londra. Despre Jeremy Irons și Sinead Cusack se spune că au un „mariaj deschis”, ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus