duminică , 2 octombrie 2022

Arhivă etichete: relatii publice

Abonare RSS

Scurte observații despre ziariști, oameni de PR, modă și Facebook

foto Poți spune multe despre o femeie în funcție de cum arată trusa ei de machiaj. Păstrați-o curată, fetelor. De la o vreme, toată lumea urlă că trebuie „să ieși din zona de confort”. Iar să faci asta este, bineînțeles, o provocareeee! Și să mergi la toaletă e „o provocare” pentru unii. Multă lume nu știe diferența dintre „is” și ... Citeşte mai departe »

Șapte lucruri pe care le-am învățat în zece ani de PR

Foto: littlepenguinpublicrelations.com – și la ce mi-au folosit în lumea “reală” – Mă manifest (cam) de zece ani în lumea nebună a PR-ului – care nu, nu se traduce niciodată prin relații cu publicul. Alea-s la informații la ghișeu – și de regulă nu-s, încercați la celălalt ghișeu. Normal, am învățat multe și mi-am lăsat mulți neuroni pe plantație. Ideea e ... Citeşte mai departe »

Comunicare alternativă pentru ONG-uri: cum să te promovezi mai bine

Prin creativitate, idei cu bugete mici şi o abordare neconvețională, ONG-urile pot atrage atenţia asupra cauzelor pe care le susţin. Participă şi tu la workshopul „Comunicare alternativă pentru ONG-uri”, organizat de TechSoup România şi Agenţia Creionetica la ONG Fest! Atelierul va avea loc sâmbătă, 10 mai 2014, de la ora 11:00 în cadrul Târgului Naţional ONG Fest, în parcul Herăstrău, ... Citeşte mai departe »

Serile ONG: o nouă dezbatere despre importanța comunicării

Agenția Creionetica adună din nou ONG-urile la un ceai și o dezbatere despre comunicare și importanța ei într-o organizatie. Miercuri, 16 aprilie, de la ora 18:00, la Aristocats Bistro, (Str. Teodor Ștefănescu, nr. 1, 3 minute de piața C.A. Rosetti) „Serile ONG” continuă cu discuții interesante despre identitatea organizației, neconvenționalul în comunicarea, alături de câteva proiecții ale unor campanii creative ... Citeşte mai departe »

DallesGO: S-a dat startul înscrierilor la cele mai căutate cursuri after work din Capitală

PR // Comunicare Online // Design Interior // Fotografie Stilism & Tendinţe în Modă // Make-up // Hairstyling // Cooking // Actorie DallesGO, cea mai creativă și interactivă platformă de cursuri after work din București, împlinește trei ani și sărbătorește sezonul cu numărul 7 printr-o campanie cu totul specială: 007 – The Autumn Issue. Universul DallesGO este cea mai cunoscută ... Citeşte mai departe »

Ioana Mănoiu: „Eu nu sunt omul de PR tipic, n-am fost niciodată”

Este Managing Partner la GMP PR, aflată pe primul loc în topul celor mai bune agenții de PR din România. De altfel, ea însăși a primit, recent, premiul pentru „Cel mai Cunoscut Profesionist în Comunicare” din țara noastră. Ioana Mănoiu are întotdeauna o poveste interesantă de spus, indiferent că plănuiește o campanie de promovare sau că acordă un interviu. Vă ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus