vineri , 14 august 2020

Arhivă etichete: reportaj

Abonare RSS

„Unde-i acasă?”: Irina Păcurariu, cu o serie nouă de reportaje, la TVR

Irina Păcurariu și Claudiu Ungureanu Duminică, 19 martie, la ora 21.00, TVR 1 şi TVR HD difuzează primul episod al seriei de reportaje „Unde-i acasă?”. Realizat de Irina Păcurariu, proiectul este o radiografie selectivă, dar onestă a diasporei româneşti. La zece ani de la integrarea în UE, nu se ştie de fapt numărul exact al românilor plecaţi. Sunt doar estimări: ... Citeşte mai departe »

„În premieră, cu Carmen Avram” revine cu un nou sezon

Sezonul 12 al emisiunii de reportaj „În premieră, cu Carmen Avram” va începe duminică, 25 septembrie, la Antena 3. Noul sezon îşi respectă promisiunea făcută acum șase ani, la debut, de a oferi „excelenţa în jurnalism”, şi promite informaţie curată, anchete documentate atent, subiecte neabordate până acum. „Vor fi materiale care vor vorbi tuturor generaţiilor, vor atinge şi vor naşte ... Citeşte mai departe »

„În Premieră cu Carmen Avram” revine astăzi la Antena 3

Cea mai premiată producţie a Antenei 3, emisiunea de anchete şi reportaje – În Premieră cu Carmen Avram – revine duminică, 3 martie, de la ora 21.00, cu un nou sezon. „Începem sezonul 5 cu două subiecte grele. Primul este o anchetă în piaţa alimentară şi în zona afacerilor ascunse care se fac cu sănătatea noastră. Romana Puiuleţ a plecat ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus