vineri , 16 aprilie 2021

Arhivă etichete: restaurant

Abonare RSS

Cum să slăbești cinci kilograme în trei săptămâni. Dă click aici ca să afli!

foto Ei, v-am prins cu titlul ăsta cancanoid, nu? 🙂 O să vă spun, pas cu pas, ce am făcut ca să slăbesc nu mai puțin de cinci kilograme în ultimele trei săptămâni, fără să mă abțin de la pâine, dulciuri și carbohidrați! Sincer, e cea mai eficientă dietă pe care am încercat-o vreodată și nu vă costă nimic s-o ... Citeşte mai departe »

Primul job în America

Dacă tot v-am ținut la curent cu toate aventurile mele de prin America, n-aveam cum să nu vă spun despre marele eveniment: am (deja) un job! Lucrez la CNN! Când mi-au văzut CV-ul, m-au angajat imediat ca reporter special, ceea ce înseamnă că am propriul meu birou, îmi fac singură programul, nu mă deranjează nimeni, beau cafele cât e ziua ... Citeşte mai departe »

Restaurantul Hotelului Traian din Iaşi – locul unde andivele sunt rucola, iar sosul dutch e o simplă maioneză

În mod normal, nu aş alege să iau masa în restaurantul unui hotel, dar uneori este cea mai la îndemână soluţie, mai ales când timpul nu îţi permite să cauţi locuri noi în oraşe unde te afli în trecere, cu treabă. Ratatouille Restaurantul Hotelului Traian din Iaşi este renovat, dar păstrează ceva din aerul comunist al vremurilor trecute. Parcă timpul ... Citeşte mai departe »

RawDia: mâncare delicioasă, servire dezamăgitoare

Am ales să încep cu un restaurant raw-vegan pentru că a devenit o modă care ne-a acaparat pe cei mai mulţi dintre noi, în ultimul timp; chiar eu am printre prieteni câţiva adepţi ai raw foodism-ului. Pentru cei care nu ştiu ce înseamnă raw, deşi nu cred să mai fie mulţi, vă explic acum: raw este hrana nepreparată termic la ... Citeşte mai departe »

Video amuzant: cum mănâncă doi căței, la restaurant

Pe asta cu siguranță n-ați mai văzut-o până azi! Doi căței – Nono, un Labrador și Sia, un Danish Broholmer – iau masa la un restaurant, respectând toate bunele maniere ale unui astfel de eveniment. Comandă felurile dorite, folosesc tacâmuri, se șterg la bot cu șervețele… singura problemă apare la final, când chelnerița le ia farfuriile goale din față, deși ... Citeşte mai departe »

Cafenele celebre: unde trebuie să bei un cappuccino, măcar o dată-n viață

Dacă ajungi la Paris, la Roma sau la Praga, poți alege dintre zeci de locuri unde să-ți bei cafeaua, înainte de a lua la pas străduțele romantice. Însă, dacă nu te preocupă doar licoarea din ceașcă, și-ți dorești să adulmeci mireasma vremurilor trecute, în locuri încărcate de istorie, te vei îndrepta spre una dintre cafenelele frecventate, cu mulți ani în ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus